Зомбі проти рослин — грати безкоштовно онлайн!

Опис категорії

Спочатку з'явившись на планшетах, ця гра негайно завоювала шалену популярність по всьому світу. Однак, не всі володіють необхідним девайсом, а мати доступ до модної забави хочуть всі! Попит народжує пропозицію: дуже скоро додаток було портировано в браузери і міцно зайняло свою нішу серед онлайн-розваг. З тих пір з'явилося декілька офіційних продовжень і безліч неофіційних — вибирай на смак! Ми зібрали на нашому сайті все, що дійсно варто твоєї уваги.

Зупинити апокаліпсис починається непросто; але, зібравшись разом і маючи достатньо мужності, можна зробити це навіть силами одного садового ділянки! Грати Зомбі проти рослин - одне із самих модних захоплень останніх років. Секрет успіху гри рослини проти зомбі дуже простий: програма поєднує забавну графіку, захоплюючий геймплей і необхідність думати, а не просто натискати на кнопки. Над стратегією треба на повному серйозі міркувати; а, виявляється, люди люблять завдання, де треба поворушити мізками!

Сюжет

Ніжити настає. Вона не просто виробляє штучні нападу — вона рухається на твої володіння ладом, окремі зомбякі ламають твій паркан вже в декількох місцях. І в той момент, коли пекло, здається, вже неминучий, на захист піднімаються мешканці ділянки — вишня, соняшники, картопля... Кожен з них готовий віддати життя за тебе, рідний город, але тобі треба для цього висадити ополченців у стратегічно вивірених місцях.

Коли навала починається, кожен посаджений тобою кущик і квіточка починає воювати зовсім самостійно, йому більше не потрібна твоя управління. Мінус в тому, що ні пересадити, ні видалити вже посаджений кактус або коренеплід ти не зможеш.

Геймплей

У кожної квітки або плода своя здатність, окреме бойове призначення. Для проходження гри зомбі проти рослин тобі доведеться діяти як садівникові, але мислити як генералу — завдання не для хлопчика, а для дорослого чоловіка! Твоя місія, як керівника цього імпровізованого війська, - максимально використовувати ті можливості, які закладені в твоїх солдатів природою. На щастя, в тебе є фора: ти можеш зайнятися посадочними роботами до того, як ворог з'явиться на горизонті.

Спочатку єдиний доступний тобі юніт — горох. Те що він самий перший, ще не означає, що він слабкий і марний! Його перевага в грі проти зомбі полягає в тому, що він може стріляти, вражаючи недругів і не зачіпаючи дружні рослини. По ходу подій тобі буде відкриватися все більше городніх культур, і тільки від тебе залежить, як саме їх використовувати, і чи використовувати взагалі.

Не бійся помилятися! Кількість перезапусків нічим не обмежена, адже грати з зомбі, що воюють проти рослин можна онлайн і абсолютно безкоштовно на нашому сайті.

.