Ігри Майнкрафт – грай онлайн безкоштовно!

Опис категорії

Відійти від нав'язуваних розробниками сценаріїв і створити повністю свою віртуальну реальність, що живе по своїм законам – відмінний спосіб проявити креатив і перевірити, на що ти насправді здатний. Придумати щось оригінальне – складне завдання! Але тільки той, хто не боїться труднощів, зможе створити ідеальний, хоча і злегка квадратний, світ. Ти готовий видобувати і будувати? Приєднуйся до спільноти творчих людей – нас вже більше ста мільйонів!

Догодити всім і одразу – це непросто, але розробники не впадають у відчай, а створюють все нові й нові розваги, які повинні задовольнити самого вимогливого геймера. Культові ігри Майнкрафт – унікальний майданчик з можливістю створити реальність, яка тобі точно сподобається! Неспроста у всьому світі продано більше 60 мільйонів офіційних копій гри Майнкрафт: вона нікого не залишає байдужим. Ти своїми руками створиш планету з чистого аркуша і відмінно повеселишся!

Твій світ, твої правила

Скільки людей, стільки й думок. Комусь подобається будувати, а комусь і ламати! Базовий функціонал симулятора дозволяє здійснювати будь-які дії над ресурсами, які можна відшукати на ігровому майданчику. Різні режими керують поведінкою зовнішніх чинників і створюють найбільш комфортні умови для кожного користувача.

Тебе цікавить тільки спорудження нових об'єктів? Тоді вибирай режим «Творчість». Якщо метою гри є відтворення за допомогою засобів Майнкрафт реально існуючого об'єкта, то класичні для Minecraft хитаються по локації монстри або можливість померти від голоду будуть тільки заважати процесу!

А от тим, хто хоче відчути себе справжнім колонізатором і випробувати свій характер на міцність, краще грати в Майнкрафт в режимах «Виживання» або «Пригода». Один від одного вони відрізняються незначно: головним у обох є те, що всі ресурси для будівництва («крафта») потрібно якимось чином добувати («майнить»). До ресурсів в даному випадку відносяться не тільки безпосередньо будівельні матеріали, але і їжа або сировина для виготовлення зброї і знарядь праці. Головна мотивація для своєчасного і грамотного майнінг – можливість втратити життя персонажа. Голод, хвороби, напад ворогів, звірів або зомбі – варіантів передчасної смерті чимало, і це робить гру такою схожою на реальність.

Самий складний набір правил має говорящее назву «Хардкор». Забудь про те, що смерть героя виявляється лише поганим сном! Як тільки твій персонаж буде убитий разом з ним зникне і з таким трудом відбудований світ нового життя все доведеться починати спочатку.

Час крафтить!

У кожній по-справжньому популярною ідеї завжди є безліч варіантів реалізації. Маркус Перссон, автор оригінальної іграшки, створив щось більше, ніж просто прикольний симулятор. Його дітище поклало початок справжньої ігрової всесвіту, адже навіть нехитрий дизайн виявився більш ніж затребуваний.

Для хлопчиків, які більше люблять екшен, ніж дослідження карти та облаштування її по своєму смаку, є можливість грати у аркади, стрілялки і навіть симулятори ферм в стилі Майнкрафт. Дівчаткам, яких не цікавлять войнушки, пропонується конструювати Маленьких Поні з окремих елементів і веселитися на будмайданчику з Томом і Джері. На основі майнкрафт створено безліч відмінних розваг, грати онлайн можна абсолютно безкоштовно на нашому сайті!

.