Ігри Танки – захоплююча війна машин!

Опис категорії

У всі часи, у всіх країнах світу хлопчаки всіх віків, темпераментів і соціальних груп обожнюють розваги про війну і все, що з нею пов'язано. Особливою любов'ю малолітніх воїнів користуються ігри про танки. Закуті в броню монстри діють на пацанів як удав на кроликів. Вони готові годинами їх роздивлятися, з'ясовувати призначення кожного гвинтика читати нудні технічні описи, а сухі цифри розрахунків швидкості та потужності звучать в їх вухах прекрасною музикою. Ну, а вже коли випадає можливість грати в танки онлайн без будь-яких обмежень, радості взагалі немає межі.

Що ж це за звір такий?

Головна відмінність сучасного танка від інших типів бойових машин, оснащених гарматами - у здатності швидко переносити вогонь в досить широкому діапазоні горизонтальних кутів і кутів піднесення. Завдяки цьому мало хто може зрівнятися з ним у маневреності. Почавши грати в онлайн танки, сам дуже швидко в цьому переконаєшся. Але в перевазі і криється каверза: керувати таким рухомим знаряддям вельми і вельми непросто. Пройде деякий час і багато витрачених даремно снарядів, поки тобі вдасться пристосуватися.

Крім розміщеної у вежі гармати біля танка, в залежності від моделі, є ще один або кілька кулеметів. У 1939-1955 роках на деяких встановлювали навіть вогнемети, які використовували в якості піхотної підтримки під час штурмів укріплених позицій ворога. На сучасних моделях, як правило, ставлять зенітний і спарені кулемети (до речі, знайомство з одним з таких залізних монстрів чекає на тебе під час гри Танки 3 для хлопчиків). Описане оснащення дозволяє майже на 100% позбавиться від так званих «мертвих зон» під час стрільби по настильній траєкторії.

А чи відомо тобі, що вперше танки були сконструйовані під час Першої світової війни в Англії? Правда, виглядали вони зовсім не так, як сучасні, оснащувалися малорухомими важкими вежами і, частенько, кулеметним знаряддям, а не гарматою. Таким був британський Mark I, зовні сильно нагадував ромб, та ще й з колесами. Така конструкція дозволяла йому зберігати рівновагу і ефективніше руйнувати ворожі бліндажі. Пізніше, коли вдалося створити більш потужні і міцні гусениці, від неї відмовилися. Надалі принципи танкобудування ще не раз змінювалися самим кардинальним чином.

Зібрані у нашому розділі ігри Танки в картинках і рух продемонструють тобі всі етапи розвитку російського та світового танкобудування. Ти зможеш прокататися на старовинному французькому Сен-Шамоні (зверни увагу на його незвичайні циліндричні вежі і доходять до землі бронелисты), шведською З-танку – броньованої «зірці» 60-х, легендарний Т-34 – дітище Харківського заводу № 183, пройшов усю Велику Вітчизняну війну. Танки онлайн грати дозволяють на абсолютно різних моделях, виконуючи не менш різноманітні завдання. Наприклад, в одній грі ти будеш поодинці битися з цілою армадою наземних ворожих машин, в іншого - протистояти авіанальотам, захищаючи штаб свого командування, у третій - брати участь в битвах Другої світової, бути присутнім на танкових дуелях «один на один» і навіть проводити спільні навчання європейських армій країн НАТО.

На що звернути увагу

Ігри про танки неймовірно різноманітні. Їх сюжетні лінії, графічні декорації і, власне, самі машини настільки не схожі один на одного, що ти будеш приємно вражений. Але є момент, обов'язковий для всіх - це наявність знаряддя і необхідності з нього стріляти. Причому робити це влучно і з відповідною частотою пострілів. Ми вже писали про те, що танкова гармата дуже рухлива і має круговим сектором обстрілу. Щоб вироблений з неї постріл вразив саме ту мету, яка потрібна, слід ретельно підготуватися. Перш, ніж тиснути на гашетку, визнач траєкторію руху снаряда і швидкість, з якою він буде рухатися. Для цього установи правильний кут нахилу дула гармати. Складність в тому, що часу на довгі роздуми після запуску навіть найпростішої онлайн ігри Танки у тебе не буде: ворожа артилерія з усіх боків поливає градом куль, з неба атакують винищувачі, а гусениці на машинах противника нітрохи не поступаються твоїм. Так що рішення куди і як стріляти потрібно приймати не швидко, а дуже швидко. І намагатися не помилитися, якщо не хочеш, щоб твого бойового коня підбили в самому початку місії.

до Речі, якщо за вдачею ти досить повільний і страждаєш від цього, радимо грати в танчики частіше. Необхідність швидко орієнтуватися в ситуації і приймати важливі рішення буквально за секунди послужить тобі хорошу службу, зробивши більш рішучим і в реальному світі. Трохи перефразувавши відоме твердження Гіппократа про «життя є те, що ми їмо», цілком можемо стверджувати, що вона і те, у що ми граємо. І необхідність бути в грі відважним та мудрим поступово стає звичкою, що виявляється в звичайному житті. Тож бажаємо тобі побільше подвигів не тільки у віртуальних боях іграшок з танками, але й у дворі, школі та ін. Повір, бути героєм хоч іноді і клопітно, але надзвичайно приємно.

.