Ігри для хлопчиків 5 років – готуємося до школи!

Опис категорії

У цьому розділі зібрана досить специфічна категорія розваг – ігри для хлопчиків 5 років. Справа в тому, що п'ятирічний вік – дуже важлива віха в процесі дорослішання людини. В цей період він остаточно відокремлює своє «Я» від материнського, усвідомлює власний підлогу, починає мати потребу в особистому просторі, вчиться грати на самоті, так і в інших життєвих аспектах стає набагато більш самостійний, ніж ще півроку тому.

Психологи взагалі заявляють, що до цього моменту характер і темперамент людини сформований на 85-90 %, і у батьків в запасі є не більше 1-2 років для того, щоб спробувати щось в ньому змінити. Нам дане твердження видається дещо перебільшеним і категоричним, але те, що в п'ять років кожен малюк робить чималий стрибок у розвитку заперечити важко. Та й не потрібно, власне кажучи. Набагато важливіше допомогти дитині адаптуватися до нових умов, у тому числі і з допомогою тематичних ігор для хлопчиків 5 років.

Граємо і розвиваємося

Велика частина розваг розділу являє собою розвивалки. Воно й зрозуміло: п'ять років – не тільки важливий етап дорослішання, але й період інтенсивної підготовки малюка до початку навчання. Прийом у перший клас навіть самої рядовий школи супроводжується обов'язковим тестуванням, на якому дитина повинна продемонструвати, як мінімум, знання алфавіту, рахунку до десяти, вміння будувати чіткі, складносурядні пропозиції та логічно мислити.

Все це в легкій і ненав'язливій формі допомагають освоїти онлайн ігри для хлопчиків 5 років. У них малюкам доведеться відшукувати (попутно запам'ятовуючи!) зображення на екрані букви, складати з них простенькі слова, вирішувати нескладні арифметичні приклади, головоломки, складати пазли, називати кольори, вчитися розрізняти геометричні форми і т.д. Від аналогічних розваг для дівчат ігри для хлопчиків 5 років відрізняються тільки специфічної «пацанською» тематикою.

Це означає, що в них багато машинок, мультяшних рушниць, гармат, іншої незвичайної техніки, головними ж героями виступають відважні вікінги, солдатики або супергерої коміксів Марвел. Також юних геймерів чекають зустрічі з добре знайомими мультиплікаційними персонажами – діснеївськими Тачками, забавними Смішариками, невгамовними Фиксиками, зворушливим інопланетянином Лунтиком, нерозлучною парочкою Тома і Джеррі, іншими улюбленими мультяшками.

Разом з ними онлайн ігри для хлопчиків 5 років пропонують малюкам безкоштовно підготуватися до походу у перший клас, зробивши його максимально безболісним і комфортним. А оскільки нічого ефективніше ігрової форми навчання досі не придумано, варто використовувати її по повній. Тим більше, що ігри розвивалки для хлопчиків для 5 дозволяють робити це легко і невимушено, до обопільного задоволення як малюків, так і допомагають їм дорослих.

.