Ігри Маріо грати безкоштовно онлайн!

Опис категорії

Захоплююча аркада про хороброго італійця, оправившемся в дорогу за прекрасною Принцесою, сьогодні анітрохи не менш популярна, ніж в епоху Денді. Захоплюючий геймплей при нехитрому сюжеті, чарівний головний герой і жаданий приз, який вислизає з рук знову і знову — ось секрет по-справжньому культового розваги! Ми раді запропонувати тобі відмінну добірку цікавих пригод нашого улюбленого персонажа — в ній все найкраще, що тільки можна знайти в мережі!

Нестаріюча класика завжди в моді: досить перенести знайоме розвага на сучасну платформу, щоб воно заграло свіжими фарбами і стало улюбленим у чергового покоління геймерів. Ігри Маріо — це не тільки старі аркади, перенені в флеш формат, але і абсолютно нові пригоди улюбленого героя. На нашому сайті ти знайдеш багато неймовірно захоплюючих забав з Маріо, грати онлайн в які можна безкоштовно! Тобі навіть не потрібно нічого завантажувати — досить комп'ютера підключеного інтернету!

Your Princess is in another castle!

«Прости, Маріо, але твоя Принцеса в іншому замку!» - цю фразу наш герой чує після проходження кожного чергового рівня в грі. І коли вже замок виявиться правильним? - засмучується водопровідник. Ура, це ще не все, попереду чекає багато пригод! - ми радіємо.

Сюжет класичної аркади крутиться навколо історії сучасного лицаря, який мчить рятувати свою Принцесу з лап жахливого Дракона. Ось тільки що робити, якщо замість особи благородних кровей в дорогу вирушає звичайний італієць, чий рід діяльності вже точно не назвеш аристократичним? Радіти. Адже білоручка-лорд не зміг би вправно пролазити в труби, стрибати по камінню над киплячою лавою або сміливо розбивати головою цегляну кладку.

Так і методи, якими діє звичайний роботяга, куди більш ефективні проти ворогів. Вирушаючи в дорогу, водопровідник не захопив з собою ні кулемета, ні навіть завалящої рогатки. Знайдені по дорозі гриби можуть дати йому можливість стріляти з порожньої руки, але це вміння зникає після першого поранення. А тому основним засобом боротьби з супротивниками є високі стрибки з влучним приземленням на голову вражині.

Історія отримує розвиток

Популярність гри Маріо настільки висока, що незабаром після її появи стали виходити і інші дитячі забави з аналогічним геймплеєм, але іншими персонажами, в тому числі, адаптованими для дівчаток або хлопчиків.

Наприклад, Кет Маріо тобі належить грати за білого котика, який ні краплі не схожий на італійця, але рухається і діє точно так само, як оригінальний персонаж. Шанувальники мультсеріалу «Моя маленька поні. Дружба — це диво обов'язково порадіють можливості погуляти по ігровому світу в компанії Пінкі Пай, а тим, хто любить оригінальні рішення, неодмінно сподобається літати з Курчатами або розсікати між рівнями на потужному танку.

Для тих же, кому сподобався образ важливіше геймплея, створені забави інших жанрів з красенем водопровідником в головній ролі. Пограй в футбол, поганяй на карті або бийся з зомбі — у компанії добродушного товстуна будь-яке заняття стане ще веселіше!

.