Ігри Захист вежі – завали ворога снарядами!

Опис категорії

Ігри Захист вежі або Tower Defense - динамічні захоплюючі стратегії, в яких події розгортаються дуже і дуже швидко. Мету, яку вони ставлять перед геймером – скоріше розправитися з крип (солдатами супротивника від англ. слова creep - тварюка повзуча), атакуючими твою територію з усіх сторін, і не дати їм перетнути умовну лінію оборони. Під нею може матися на увазі ведучий у місто міст, кріпосна стіна з воротами, просто проведена по полю лінія, що позначає, наприклад, кордон підконтрольної тобі села.

Для оборони гри Захист вежі пропонують цілий арсенал будівель, що відрізняються один від одного можливостями і ціною. На початковому ігровому рівні самі простенькі башточки доступні, звичайно, безкоштовно – треба ж з чогось починати, але дійсно серйозні споруди «на шару» отримати, на жаль, не можна. Зате якщо зможеш захиститися з їх допомогою від ворогів, та ще знищиш більше крип, отримаєш грошей на рахунок і тоді вже відведеш душу в місцевому збройовому «магазині».

Наше все – правильна стратегія

Будь-яка гра Захист вежі стане для тебе успішною тільки за умови ретельного планування кожного кроку. Ти повинен чітко уявляти коли, куди і які споруди будеш встановлювати, щоб дати «тварям повзучим» ефективний відсіч. Вони, звичайно, з'являються несподівано, але перш, ніж дістануться до кордонів твоїй території, будуть змушені якийсь час пересуватися по нейтральній землі.

Використовуй цю паузу для розстановки фор-постів і покупки для них (якщо потрібно) додаткового озброєння. Коли почнеш грати, і грошей на рахунку буде достатньо, зверни увагу на те, що правила кожної другої гри дають можливість не тільки купувати нові, але і модернізувати вже наявні у тебе вежі, посилюючи їх можливості захисту. Така опція, часто обходиться дешевше, ніж покупка нових споруд, і допомагає непогано заощадити.

У міру проходження рівнів будь флеш ігри розділу асортимент твоїх можливостей по захисту вежі тільки зростає (були б гроші). Разом з ним відкриваються нові карти з незвіданими донині територіями. Більш детально про них можна дізнатися в меню російською мовою, що спливає на екрані перед запуском чергового ігрового етапу. Там же знайдеш докладний опис технічних характеристик всіх доступних тобі башточок.

Але здібності крип теж не стоять на місці. Вони стають сильнішими, быстроходнее, хитрішим і невразливим. Враховуй це, плануючи свою оборонну стратегію. Не дай непроханим гостям зруйнувати і знищити свої володіння.

.