Цілуватися ігри – грати безкоштовно онлайн!

Опис категорії

Мрії про кохання, гарне весілля та щасливе сімейне життя переслідують кожну з нас з самих юних років. Об'єкт мрій – не обов'язково принц, в реальності вони всі якісь неправильні: хто старий, хто лисий... Ось чому любовні пригоди героїв мультфільмів залучають таку увагу? У них є і романтика, і фінальне «жили довго і щасливо», а головне – юнак і гарний, і розумний, і молодий. Якщо своїх романтичних переживань ще чекати і чекати, онлайн розваги, присвячені відносинам улюблених героїв допоможуть це скрасити очікування!

Не у всіх мультфільмах розвитку відносин головних героїв приділяється досить багато уваги, а так хочеться знати всі подробиці! Ігри поцілунки – це чудова можливість поспостерігати за тим, що наші закохані голубки роблять, коли залишаються одні. При цьому ігри поцілунки настільки невинні і чарівні, що грати в них можна навіть самим маленьким дівчаткам! Вибирай будь-яку з забав нашого каталогу, і найкращі романтичні історії світової анімації розгорнуться на твоїх очах.

Таємниця, покрита мороком

Яскраві почуття, які спалахують у якийсь момент між двома людьми, не прийнято демонструвати. Це вже через багато часу, на весіллі, старенькі родичі радісно кричать «Гірко!» і милуються, дивлячись на целующуюся парочку. Якщо відносини почалися недавно, і ще нікому незрозуміло, до чого вони призведуть, прилюдне вираження почуттів може викликати невдоволення оточуючих або навіть скандал!

У діючих осіб різних ігор для дівчаток різні причини ховати свої поцілунки від сторонніх очей.

Так, наприклад, зірки Голлівуду завжди знаходяться під прицілом папараці, і подробиці їхнього особистого життя обговорюють всі кому не лінь. Один раз втратити пильність – і все, ні до чого не зобов'язує дотик вже облетіло обкладинки всіх таблоїдів, а обивателі відразу ж і плаття для нібито прийдешнього весілля подбрали. Кому ж сподобається роздутий з нічого інформаційний мильна бульбашка?

А вже якщо почуття застали на знімальному майданчику, то і зовсім краще тримати себе в руках. Службові романи не вітаються ніде, особливо в індустрії, де так багато значення мають емоції. Ні, все інтрижки, ігри, поцілунки повинні залишатися вдома! Ну, або відбуватися тоді, коли режисер відвернувся.

Звичайні ж люди просто побоюються відразу віддавати те прекрасне, що тільки що виник між ними, на суд громадськості. Адже в перші дні, коли все так крихко і хитко, навіть одна необережна усмішка здатна все зіпсувати. Тому під час гри для дівчаток поцілунки треба стежити, щоб не застукали парочку навіть друзі!

Любовний геймплей

У більшості забав з любовною історією є кілька рівнів. Щоб пройти рівень, потрібно зібрати необхідну кількість ніжних целовашек і не попастися нікому на очі, і встигнути це потрібно за обмежений час. Управління здійснюється мишею. Дотримуйся підказок! Як правило, для активації потрібно натиснути і тримати ліву кнопку миші, а при появі небезпеки бути застуканими - відразу відпустити. Закохані відсунуться на пристойну відстань, і ніхто нічого не запідозрить.

Ось так ігри целовалки дозволять тобі не тільки провести час у компанії улюблених персонажів, але і відчути себе маленьким Купідоном – прямо в режимі онлайн!

.