Барвисті ігри Мода – знайди свій стиль!

Опис категорії

Дівчатка, як відомо, бувають різні. Повненькі і стрункі блондинки і брюнетки. Деякі захоплюються роком, інші воліють попсу, треті, взагалі, слухають тільки японську аніме-співачку Міку Hatsune. Але є риса, властива їм усім без винятку, і це – постійна увага до свого зовнішнього вигляду.

Та навіть якщо одна панянка воліє мартинсы і короткі стрижки, а друга романтичний стиль із підборами і локонами, обидві вони по сто разів на день виглядають в дзеркало і пильно стежать за новими трендами. Саме тому, ігри Мода актуальні для дівчаток різного віку і характерів. З їх допомогою можна непогано навчитися поєднувати кольори і комбінувати одяг того напрямку, який тобі подобається. Навряд чи в реальному житті мама буде задоволена, якщо ти уговориш її накупити гору речей, а після розчаруєшся і не будеш їх носити.

Прикольні ігри про моду дадуть можливість ніколи не стикатися з подібною проблемою. Перебираючи представлені в них вбрання, легко придумати цікаві комплекти, які будуть ідеально тобі підходити і радувати не один сезон. Також в них можна підглянути що-небудь новеньке - оригінальні стильні «фішки», до яких сама не завжди додумаешься.

А ще ми постійно оновлюємо всі ігри Мода, що становлять цей розділ, так що до твоїх послуг найсвіжіші тенденції з паризьких, міланських і нью-йоркських подіумів. За допомогою курсору перебери всі речі в меню кожної гри, розглянь їх гарненько і спробуй скомбінувати з іншими, по черзі приміряючи на героїню. Пам'ятай, що в «правильному» комплекті повинно бути використано не менше чотирьох різних відтінків, що взуття, сумочка і рукавички одного кольору – минуле століття, що будь-який наряд, навіть якщо мова йде про вечірній сукні, не повинен виглядати занадто нарочито і давати зрозуміти, що над його складанням ти пропыхтела не одну годину. Сучасна мода декларує природність і невимушеність.

І нехай зусиль на них йде в два рази більше, ніж на сумовитий «білий верх-чорний низ», результат повинен створювати відчуття того, що надіті на тобі перші-ліпші речі з шафи. А те, що виглядають вони при цьому стильно і шикарно, так це все тому, що сама ти розумниця і красуня, від природи. Повір, зможеш домогтися такого ефекту, станеш шкільної іконою стилю. Благо, ігри для дівчаток Мода дозволяють тренуватися скільки завгодно. І, до речі, експериментуючи з нарядами, не забувай про макіяж та зачіску. Вони повинні гармоніювати з одягом, але теж не виглядати занадто ретельно нанесеним і покладеної. Легкість – твоє головне важку зброю в боротьбі за красу.

.