Ігри Парковка – стань справжнім асом водіння!

Опис категорії

Досвідчені автомобілісти знають, парковка – самий складний для освоєння маневр в процесі водіння авто. А крім того, це справжній квест з пошуку вільного місця, в якому доводиться діяти дуже і дуже швидко. Набагато швидше, ніж в якій-небудь з відомих тобі флеш іграшок про стоянку або паркування. Зазеваешься хоч на секунду і - вуаля, з таким трудом знайдене містечко вже займає чужий автомобіль. Його власник дивиться навколо з погано прихованою сумішшю торжества і переваги, ти ж, злобно лаючи міська влада і картаючи себе, коханого, за нерозторопність, починаєш знову намотувати кола в надії приткнути таки куди-небудь машину.

Думаєш, ми сгущаем фарби? Нітрохи не бувало! Запитай у батьків, наскільки складно знайти паркувальне місце в центрі величезного мегаполісу та ще в години пік. Або наші нові мега реалістичні ігри Парковка дадуть можливість випробувати все перераховане на власній тушці. Але починай грати в них тільки, якщо впевнений у своїх вміннях керувати віртуальними авто. Якщо ж з водінням у тебе не дуже, будь готовий вилетіти з першого ж рівня. Ігри Парковка – онлайн забава для справжніх профі.

Починаємо і виграємо

Отже, ти вже зрозумів, що перша умова перемоги у процесі будь-якої вподобаної ігри для хлопчиків про машини і паркування – швидкість. Друге, не менш важливе – вміння цією самою машиною керувати. І тут можливі варіанти. Почни з того, щоб визначитися з тим, що будеш паркувати: це може бути величезна неповоротка фура з причепом, трохи поступається їй розмірами вантажівка, традиційні для міських магістралей паркетник і смарт або старенькі жигулі. Зрозуміло, що габарити їхніх здорово відрізняються, а місце для поворотів-розворотів, так і самої стоянки потрібна різна.

ваше завдання – постаратися вірно визначити, яке саме, і спробувати втиснутися туди, не зачепивши сусідні машини. Кожне випадкове дотик, будь то пліч чужого авто, огорожа або пластиковий конус, прирівнюється до програшу і викидає тебе в самий початок гри про парковку. І не важливо, скільки позаду рівнів – два або двадцять. На будь-якому з них ти повинен встати на жовту зону (так, зазвичай, позначаються, паркувальні місця), нікому не заважаючи.

Причому багато іграшки розділу трохи полегшують твоє завдання і стрілками вказують місце для паркування. Тобто шукати самому не треба, і є гарантія, що при відомій старанності, туди таки можна втиснутися.

Що стосується управління, то для нього використані традиційні клавіші зі стрілками. До даної категорії ігор вони підходять просто ідеально. Їх же ти можеш використовувати для повороту в різні боки цифрової камери. Вона виконує роль дзеркал заднього виду і бічних, даючи тобі можливість ефективніше контролювати ситуацію під час виконання маневру.

до Речі, кожна успішно пройдена гра Парковка непогано розвиває координацію рухів, вміння відчувати габарити (нехай поки і віртуальні), а, значить, хоч трохи, але наближає тебе до дня, коли можна буде сісти за кермо справжнього автомобіля.

.