Ігри для хлопчиків 8 років – світ крутих шутерів!

Опис категорії

Всі хлопчаки на світі обожнюють дві речі: вдосталь постріляти і побігати. Різниця лише в можливостях, доступних кожному віку. Так наприклад, апофеозом такого роду розваг у 3-4 роки стає водний пістолет, для хлопчиків 8 років ігри стрілялки більше актуальні на екрані комп'ютера, студенти ріжуться в них на телефонах, поки не бачить викладач, а солідні дядечки 30-40 років з точно тією ж метою грають в пейнтбол або їздять на полювання.

Декорації, як бачиш, змінюються, але суть залишається незмінною: постріляти, побігати, отримати свою порцію адреналіну і тільки тоді заспокоїтися. Одне слово - хлопчаки..... І, голову даємо на відсіч, ти – точно такий же.

Але оскільки до мисливської рушниці ти ще не доріс, а з водного пістолета вже виріс, залишається одне – захоплюючі ігри стрілялки для хлопчиків 8 років, доступні безкоштовно на екрані твого пк. Хоча, це у нас на сайті вони доступні, а в мережі, щоб знайти всі класні шутери-новинки на халяву, доведеться постаратися, витративши на пошуки купу дорогоцінного вільного часу. Того, яке набагато приємніше провести захоплюючі онлайн ігри для хлопчиків 8 років. Згоден? Тоді поїхали!

Війни тривимірного світу

Дія більшості сучасних шутерів, а саме з них на 80% складаються гри для хлопчиків 8 років, розгортаються в похмурих тривимірних лабіринтах, за яким сновигає багато різномастого народу. В першу чергу, це, звичайно – ти, а точніше, твій ігровий персонаж. Якщо шутер від першої особи, на екрані ти побачиш тільки кисті його рук зі зброєю, ну, іноді промайне край черевика або плеча. Якщо вид в грі від третьої особи за персонажем можна спостерігати з боку, звичайно, трохи зверху. Це досить зручно, так як дозволяє бачити не тільки героя, але і обстановку в цілому.

Крім нього в лабіринті повно ворожих солдатів, союзників і неігрових персонажів (Non-Player Character). Коли будеш палити по сторонам, будь уважний, останніх намагайся ні в якому разі не зачепити. За задумом розробників, вони дуже часто виявляються зберігачами будь-яких важливих для проходження елементів, які тобі потрібно обов'язково зібрати, а потім використовувати певним чином. Іноді NPC є власниками таємної інформації, без розкриття якої неможливо завершити місію, а іноді просто дають слушні поради по проходженню. Загалом, мочити їх точно не варто. Так само, як і союзників. Зате з ворогами відривайся по повній – разряжай у них барабан за барабаном, поки в живих не залишиться жодного. Бажаємо тобі успіху!

.