Ігри Трансформери — грай безкоштовно онлайн!

Опис категорії

Давнього протистояння Автоботів і Десептиконів скоро прийде кінець. Обидві сторони стягують всі свої сили, всіх, хто ще залишився в живих, до місця фінальної битви, яка і визначить долю цього світу. На чиєму ти боці? Вирішуй швидше! Адже сили супротивників рівні, і твоя присутність неодмінно забезпечить перевагу і перемогу тим, до кого ти вирішиш примкнути. І так гримне бій!

Приготуйся до найбільш захоплюючих битв, крутіше яких ти не бачив ніколи в житті! Ігри Трансформери — це не просто чергова розвага, а справжнє море адреналіну та драйву для хлопчаків, які знають толк в хорошій бійці. Обирай гри Трансформери Прайм, якщо хочеш виступати на стороні Автоботів, або примкни до Десептиконів. Цей твій світ, і тільки від тебе залежить, він забарвиться в колір крові або засяє під чистими сонячними променями!

І знову триває бій

Якщо ти — справжній шанувальник мультиків і фільмів про Оптимуса Прайма, то напевно здогадуєшся, що і ігри Трансформери ніяк не можуть обійтися без масштабних боїв на вулицях міста. Звичайно, було б куди краще, якби вдалося перенести битву в далекий і порожній космос, проте десептиконів не надто хвилюють зайві жертви. А тому більшу частину часу доведеться провести на вузьких вуличках густо населених районів, і, значить, треба бути не тільки непереможним, але і дуже акуратним.

Якщо в іграх «Темна сторона Місяця» або «Битва за Кібертрон» місто виявляється лише декорацією, яку роботи ніяк не можуть пошкодити, то ось під час проходження «Трансформери. Сталевий удар» і правда доведеться бути обережними. Втім, акуратність не завадить тобі і далеко від мирного населення. Наприклад, в «Армаді» тобі належить бій за шахту, де добувають уран. Здогадайся сам, які будуть наслідки, якщо потужний снаряд попаде в такий серйозний джерело радіоактивного мінералу!

Мирного часу — ура!

Навіть у світі Трансформерів, виявляється, є час, коли можна не воювати, а спокійно грати у що-небудь розумне — деколи навіть сам Оптімус Прайм не проти перекинутися в Карти! Якщо у тебе є потяг до мистецтва, відкривай Розмальовку — з її допомогою ти зможеш відмінно провести час і позайматися розвитком художнього смаку. Навіть якщо малювати тобі не дуже подобається — все одно варто спробувати свої сили: а раптом вийде і навіть... сподобається? Зрештою, малювати натюрморти — справа куди менш цікаве, ніж розфарбовувати здоровенного Бамблбі!

А якщо спокійні розваги тобі не по нутру, сідай за кермо і вирушай на трасу. Настав підходящий момент згадати, що у вільний від порятунку світу час Джаз, Провул і всі інші — круті і модні транспортні засоби, яким просто гріх стояти без діла. Ось чому Трансформери, коли відпочивають від важких битв, так люблять грати в стрімкі автогонки — вони і тебе запрошують взяти участь у них; в режимі онлайн і абсолютно безкоштовно.

Разом веселіше!

Популярні персонажі часто об'єднуються разом для більшого веселощів. Те ж відбувається і з іграми: у багатьох сюжетах Трансформери, а особливо Прайм, люблять приміряти на себе стилістику інших кльові розваг.

Наприклад, лего. У конструктора багато спільного зі здібними збиратися і розбиратися роботами, а тому навіть в магазині часто можна зустріти спільні ігрові набори. І, зрозуміло, розробники просто не могли пройти повз такої вдалої ідеї! Різноманітні розваги з Лего-трансформерами вже давно тебе зачекалися: плануй реалістичністю пластикового світу і покажіть супротивникові, на що здатний!

А ось у Енгрі Бердс, здавалося б, з Автоботамі немає нічого спільного. Однак цього разу пташки виявилися не лише злими, але й розумними: за допомогою підручних засобів вони перетворили себе в справжніх Трансформерів, і свиням, яким дісталася роль Десептиконів, точно не вистояти!

.