Ігри Малятко Хейзел — самі веселі розваги з малюком!

Опис категорії

Тобі, звичайно ж, знайомі гри Маля Хейзел і їх непосидюча головна героїня. Ця маленька дівчинка – справжній електровіник, ні секунди не сидить на місці: то вона готує сніданок, збирається в школу, допомагає мамі, то грає у дворі, то йде на день народження до подружки.....Список можна продовжувати нескінченно мала дуже енергійна.

У всі свої турботи і гри Хейзел присвячує геймерів, так що тобі доведеться їй постійно допомагати. Робиться це так: потрібно уважно стежити за стрілками-підказок на екрані, а потім натиснути курсором по людям і предметів, намагаючись домогтися задуманого результату. На перший погляд здається, що нічого складного. На другий, втім, теж. Всі ігри цього розділу прості в управлінні і дуже захоплюючі.

Єдина незручність – час. Старі і нові ігри Малятко Хейзел зажадають від тебе зібраності і вміння миттєво реагувати саме в силу наявності на екрані невблаганно котра відраховує секунди таймера. І справа навіть не в тому, що не виконавши в термін завдання рівня, обов'язково програєш. А в тому, що головна героїня будь-якої (без винятку) ігри Малюка Хейзел в разі поразки влаштує такий скандал – мало не здасться. Причому загострення пристрастей прогресує поступово, по недосвідченості початок цунамі ти навіть не помітиш.

Але якщо почнеш тупити і робити те, що не сподобається Хейзел, губки крихти ображено подожмутся, а лобик спохмурніє. В такому стані вона побуде ще якийсь (не довгий – не сподівайся!) час, потім з величезних дитячих очей выкатятся дві сльозинки, повисят на щоках кілька секунд, а за ними, як сніг з вершини гори, лавиною хлинуть нескінченні потоки сліз. Причому не самі по собі, а супроводжувані несамовитими звуками. Повір, ридати Хейзел вміє віртуозно.

Але є і хороші новини

Якщо дитину не ображати (читай: швидко і чітко виконувати всі її команди-прохання), вона буде променисто посміхатися, прямо таки сяючи від щастя, протягом всієї гри. І повір, спостерігати за тим, як радіє ця чарівна крихітка – справжнє задоволення. Причому тільки від тебе залежить, який настрій буде сьогодні у маленькій тиранки.

до Речі, наш розділ розваг про догляд за малям Хейзел поповнили нові-преновые, красиві-прекрасивые гри російською мовою. Серед них є подорожі, цікаві бродилки, математичні головоломки і шикарні наряжалки. Так що тобі буде чим зайнятися. Нові ігри для дівчаток Малятко Хейзел нікому не дадуть нудьгувати.

.