Ігри Холодне Серце — грати безкоштовно онлайн!

Опис категорії

Історія сестер Анни та Ельзи славиться не тільки закрученими любовними лініями, які так подобаються всім дівчаткам, але і відмінними поворотами сюжету! Пригоди молодшої принцеси та її вірних друзів у зачарованою країні вічного снігу і льоду надають широкий простір для фантазії і дають грунт для створення нових розваг. Пірнай у світ, де любов і дружба здатні перемогти навіть саму сильну злість і обман!

Відмінна новина для всіх шанувальників анімаційного фільму від компанії Дісней — проводити більше часу з улюбленими героями можна тепер на нашому сайті! Захоплюючі ігри Холодне серце — це нові пригоди сучасних принцес - Анни та Ельзи, в яких можна взяти участь разом з ними. Всі ігри Холодне Серце доступні абсолютно безкоштовно, а значить — більше ніяких обмежень! Все, що тобі потрібно — комп'ютер, оснащений стабільним виходом в інтернет.

Королівський стиліст

Художники постаралися на славу! Красу головних героїнь може позаздрити будь-яка поп-діва, а дівчата по всьому світу готові віддати що завгодно, лише б стати трішки на них схожими. Якщо ти ставишся до їх числа, то потрапила за адресою! Адже на цій сторінці принцеси ділитимуться секретами своєї приголомшливою зовнішності.

Зрозуміло, придбати лялькове личко неможливо, та й непотрібно, адже краса кожної з нас прихована в наших неповторних, нехай і не ідеальних, рисах. Проте навчитися робити красиві зачіски або накладати макіяж, підкреслюючи найбільш сильні сторони свого іміджу — це справа корисна! Ігри Зачіски Холодне Серце, Переодевалкі та Розмальовки — ось твої найкращі інструменти для розвитку стилю і відмінного смаку.

Спробуй себе в ролі справжнього дизайнера разом з Анною або створи власного персонажа — якщо ти будеш намагатися і радитися з старшими, тобі обов'язково вдасться створити щось грандіозне! А отримані навички ти зможеш з успіхом застосувати і до власної зовнішності.

Принцеса — не значить білоручка!

В гонитві за тим, щоб добре виглядати, не варто забувати і про менш приємних, але ще більш важливих обов'язках. Уміння стежити за порядком і бути чудовою господинею — найголовніші риси для дівчинки, адже будинок — це справжнє обличчя кожної дівчини. Ельза і Анна, хоча і королівської крові, не чекають, коли служниці приберуть у них в кімнаті або приготують обід. Вони відмінно справляються з домашніми обов'язками і можуть навчити тебе перетворювати щоденну працю на нестримні веселощі!

Ігри «Ельза готує їжу» і «Ельза готує десерт» - справжні кулінарні енциклопедії, в яких героїня мультика Холодне серце ділиться корисними для всіх дівчаток секретами — рецептом приготування апетитного гамбургера і смачного морозива. Тренуйся онлайн, а потім продемонструй на справжній кухні, на що ти здатна!

Вперед за пригодами!

Зрозуміло, є у нас ігри за мотивами мультика Холодне серце, у яких улюблені герої знову вирушають назустріч небезпеці, і зроблені вони абсолютно безкоштовно для дівчат з усього світу! Щоб грати в них, тобі не потрібно ніяких додаткових пристосувань: все управління здійснюється з мишки або клавіатури, а докладна інструкція та поради по проходженню завжди є в описі або програється під час тріал-рівня і забезпечується яскравими ілюстраціями з Холодного Серця.

.