Ігри бродилки — грай онлайн безкоштовно!

Опис категорії

Віртуальні забави, присвячені подорожі персонажа і пов'язаним з цим пригод були популярні ще на стареньких ігрових консолях, і через кілька десятків років не збираються здавати позицій. Навіть зараз, коли можливості комп'ютерної графіки безмежні, а в шутерах або ММОРПГ досягається повний ефект присутності гравця у віртуальній реальності, простенькі аркадки можуть похвалитися немаленькою армією шанувальників!

Подорожувати по намальованому світі в компанії улюблених персонажів і зустрічати небезпеку на кожному кроці можна в режимі онлайн в будь-який час і в будь-якому місці! Захоплюючі ігри бродилки створені спеціально для тих, хто не планує витрачати на онлайн розваги занадто багато часу. Тут можна залипнути на пару годин або просто пройти кілька рівнів гри бродилки за 15 хвилин і повернутися до справ! Всі іграшки доступні абсолютно безкоштовно, а це означає, що ти можеш перепробувати їх всі і відмінно провести час!

Зовсім не забуте старе

Класичні забави не пішли в минуле — у творчо переробленому вигляді, зі зміненим сюжетом і дизайном, але майже недоторканими геймплеєм вони повертаються до нас знову і знову на кожній платформі, де тільки починають випускати іграшки. На цій сторінці ми не пропонуємо тобі знову пуститися в дорогу разом з розвеселим італійським сантехніком Маріо або пройти по слідах Соника-Супер Їжачка — для любителів ностальгії на нашому сайті є спеціальні розділи. Проте кожного шанувальника аркад неодмінно порадують захоплюючі пригоди Червоного М'яча, Кішок і Кошенят або маленької поні Пінкі Пай.

По класиці, управління у цих іграх здійснюється за допомогою стрілок і деяких додаткових кнопок клавіатури, проте не забувай вивчати інструкцію перед початком бродилки! Якщо переміщення вперед і назад скрізь здійснюється однаково (стрілками вправо і вліво), то от з стрибком вже складніше: іноді для нього використовується стрілка вгору, іноді пробіл... іноді будь-яка інша клавіша. Але не переживай: до нового управлінню завжди швидко звикаєш.

Ми з Тамарою ходимо парою

Справжньому герою завжди потрібен напарник. Формат аркади не тільки не перешкоджає командній роботі, але і робить її дуже захоплюючою!

По-перше, присутність на майданчику другого персонажа часто (але не завжди) означає наявність режиму мультиплеєра. Грати в бродилки разом з одним або братом можна абсолютно безкоштовно! Вам не потрібно ніяких додаткових комплектів маніпуляторів, як у випадку ігрової приставки. Клавіатура краще джойстика тим, що вона велика: за нею відмінно можна розміститися вдвох!

Як і в одиночному режимі, один з гравців використовує для управління стрілки клавіатури, а другого дістаються не менш популярні клавіші — кнопки з буквами WASD. В бродилки ви з товаришем не будете змагатися у швидкості: Смурфики, як і Різдвяні білочки, повинні пройти рівень одночасно, допомагаючи один одному на складних ділянках шляху. Тільки так проходження буде зараховано!

А ось для бродилки про Кота в Чоботях і його друга Шалтая Базікаючи мультиплеєра не передбачено, однак друзі все одно подорожують разом. Як так виходить? Керуючи котом, гравець автоматично керує ще й Шалтаєм Балакаємо: треба звикнути до того, що добродушний товстун завжди тягається поруч, і незабаром його округла фізіономія буде радувати, а не дратувати; та й допомогу приятеля для котейки просто неоціненна. З бродилками за мотивами Гравити Фолс інша історія: Діппер і Мейбл знаходяться в одному домі, але на різних поверхах, і обидва безпосередньо підпорядковуються твоїм командам, так що, грати і думати тобі доведеться відразу за двох.

.