Ігри Скубі Ду - нові пригоди старої компанії!

Опис категорії

«Скубі-Ду» - унікальний серіал. 40 з гаком років він регулярно виходить на екрани ТБ, але досі не втратив популярності. Не дуже зрозуміло, як їм це вдається, але факт залишається фактом: навіть сьогодні його герої нітрохи не менш сучасні, ніж в далекому 1969 році, коли світ побачив першу мультиплікаційну історію про безглуздому, вічно взлохмаченном Шеггі і його вірного пса. Правда, жоден з твоїх ровесників у той далекий час навіть уявити собі не міг, що за пригодами улюблених героїв можна не тільки пасивно спостерігати на екрані телевізора, але і брати в них активну участь, завдяки можливості грати в ігри про Скубі Ду на комп'ютері.

Нам з тобою пощастило. Всі перипетії життя корпорації «Таємниця» доступні тепер в будь-якому зручному форматі: хочеш – дивись всі сезони мульта, хочеш – насолоджуйся повнометражним художнім фільмом, набридла пасивність – завантажуй улюблені ігри Скубі Ду і вирушай мочити величезною кількістю монстрів на вулиці вечірнього Лондона, пасторальний провансальський замок, на престижний курорт Майямі йди куди-небудь ще, де чекають не дочекаються допомоги відважних детективів. Цікаво, що з будь-якої, навіть найзаплутанішої і нерозв'язною історії учасники «Таємниці» завжди примудряються знайти вихід. Непогана якість, радимо взяти на озброєння.

Нюанси геймплея

В більшості своїй ігри, присвячені пригод Скубі Ду і його невдалого господаря, являють собою захоплюючі багаторівневі бродилки і незвичайні головоломки. І в тих, і в інших без кмітливості не обійтися. І хоча ні одне з пригод Шеггі не можна сприймати без нападів істеричного сміху (чого вартий хоча б момент, коли він, переодягнувшись дантистом, вирішив почистити зуби огроменному монстрові), проходження їх вимагає від геймерів надзвичайної зосередженості, спритності і кмітливості. Зазвичай, доводиться керувати одним персонажем. Для цього використовується стандартний набір кнопок: клавіші зі стрілками, пробіл для стрибків і кілька зазначених в меню кнопки з буквами для стрільби по монстрам (якщо така передбачена).

Але деякі ігри Скубі Ду розраховані відразу на двох гравців, причому проходити місії в них їм потрібно одночасно. Так що коли захочеш зіграти в щось подібне, не забудь покликати в гості одного. Втім, навіть в повній самоті з нашим сайтом занудьгувати не вийде. На ньому вже зібрано близько 100 ігор російською мовою для хлопчиків і дівчаток, що розповідають про нелегке життя боягузи Scooby Doo і команди детективів «Таємниці». Знайти серед них ту, що доведеться по душі (і не одну!), праці не складе. Швидше, серйозною проблемою може стати відсутність часу.

Адже на те, щоб пройти всі класні іграшки на нашому сайті піде не один день, і навіть не два. Дуже сподіваємося, що ти зможеш не втратити голову і організуєш своє дозвілля так, щоб не страждали уроки. А натомість ми обіцяємо регулярно поповнювати нашу чималу колекцію іграшок про Скубі Ду ще більш крутими новинками, грати в які ти зможеш безкоштовно в будь-який зручний час.

.