Ігри Бен 10 грати безкоштовно онлайн!

Опис категорії

Як здорово було б, гуляючи по лісу, виявити під кущем магічний Омнітрікс і з головою зануритися в неймовірні пригоди! Вважай, що тобі дуже пощастило: нехай і не в лісі, але свій Омнітрікс ти відшукав. На нашому сайті простий клік мишкою може забрати тебе далеко від реальності — туди, де холодящая кров небезпека поєднується з шикарним розвагою! Обирай забаву до душі і вперед — світ сам себе врятувати не зможе!

Десятирічному американцеві вдалося здійснити мрію всіх підлітків світу — виявити магічний предмет і круто змінити своє життя. Реалістичні ігри Бен 10 дозволять тобі змінювати власне уявлення про справді класний онлайн розвагу! Бентен 10 — ігри для хлопчиків і дівчат, які вміють мріяти, не бояться відкривати нове і крокувати назустріч незвіданому. Приєднуйся до сім'ї Теннісон в їх подорожах і місії по порятунку світу!

Вперед, до подвигів!

В житті юного Бенджаміна рідко видаються дні, коли можна просто посидіти на дивані, витягнувши ноги. Ось і зараз Запиту кличе в дорогу — треба поспішати туди, де комусь знову потрібна його допомога!

Чарівне пристрій, схожий на годинник — це універсальне знаряддя героя і рятівника планети. Одного разу налаштувавшись на ДНК хлопчика, тепер воно дає йому неймовірну міць під час гри і дозволяє Бентену перетворюватися у величезне число різних інопланетних монстрів. Навіщо потрібно зброю, якщо можна в будь-який момент стати м'ясоїдних звіром з велетенськими пазурами?

Оцінити всі переваги універсального вікна пошуку по достоїнству можна у пригодницьких іграх, в яких Бен зможе за твоїм наказом перетворюватися в одного з 10 монстрів. Намагайся економити сили і затівати перетворення тільки тоді, коли воно дійсно необхідно! Зміна тіла — непростий процес і займає чимало часу — дивись не перетвори свою перевагу у вразливе місце.

А якщо ти не дуже цікавишся технікою, і чесно розмахувати кулаками тобі подобається більше, ніж використовувати інопланетні примочки, то краще грати Бен 10 Бійки або Стрілялки — але май на увазі, що в цих іграх від тебе буде потрібно більше класичного бойової майстерності! Адже вороги не стали слабшими, і, раз вже ти вирішив позбавити себе свого найголовнішого зброї, то решті доведеться користуватися з найбільшою ефективністю.

Але я втомився, закінчився бій...

Втім, іноді вихідні трапляються навіть у настільки завантажені роботою героїв. І якщо тобі теж набридло битися, раджу заглянути в гості до нашого спільного друга в один з таких днів. Бен Тен — ігри дуже різноманітні! Ви відмінно розважитесь: проявіть фантазію, Створюючи нового героя мультика (самого шикарного монстра на світі!), поганяєте на велосипеді або просто полистаете Розмальовки.

.