Ігри Пожежники - безліч відважних подвигів!

Опис категорії

Є на світі професії, які навряд чи коли-небудь перетворять тебе в мільйонера, але чия важливість і корисність для суспільства настільки очевидна, що навіть відсуває грошовий питання на другий план. Онлайн ігри Пожежні познайомлять тебе з одним з таких занять. Їх головні герої – відважні співробітники пожежних служб, щодня ризикують життями заради двох основних завдань - рятування людей і ліквідації пожеж.

Під час нещасних випадків, терористичних актів, стихійного лиха, пов'язаних зі стрімким розповсюдженням вогню, вони перші, хто прибуває на допомогу одночасно з співробітниками МНС і лікарі швидкої допомоги. Професійний пожежний не тільки знаходиться в бездоганній фізичній формі, володіє достатнім арсеналом засобів і знань для ефективної ліквідації джерела і наслідків загоряння, але може надати першу медичну допомогу. Він – такий собі універсальний солдат, майстер на всі руки, лицар без страху і докору, для якого героїчні подвиги – щоденна проза життя, а не те, що трапляється з обивателем (якщо взагалі трапляється!) раз в 40 років.

Скільки людей, тварин і зелених насаджень вберегли від загибелі відважні представники цієї благородної професії! Швидше запусти гри Пожежники з нашого нового розділу і приміряй на себе їх нелегку, але почесну роль.

Дар і прокляття Прометея

Зрозуміло, що всі ігри про пожежних так чи інакше пов'язані з вогнем. А чи знаєш ти звідки він у нас з'явився? Найбільш поширені дві версії. Згідно з однією з них человекоподобная мавпа довго-довго терла один про одного пару камінчиків, поки не викресала з них іскру, а по другий, увічненою давньогрецькими міфами – перший факел у людини з'явився завдяки титана Прометея, який викрав його з божественного Олімпу з-під носа самого Гефеста.

До тих пір нещасне людство потерпало від темряви, голоду і холоду, без будь-якої надії на просвіт. Звичайно, героїчний Прометей здорово поплатився за своє людинолюбство (хочеш дізнатися як – прочитай цікаву легенду про нього до кінця), але людей, практично, врятував. Появу вогню стало для них істотним поштовхом до розвитку, а заодно зробив мега затребуваною професію головних героїв нашої добірки ігор для хлопчиків – пожежних.

Готовий приміряти на себе роль одного з них? Але май на увазі, ігри Пожежні зажадають від геймера кмітливості, рішучості і спритності. Якщо будеш довго роздумувати над кожним сигналом тривоги, що надійшов на ігровий пульт управління, що потребує твоєї допомоги віртуальний об'єкт за цей час встигне згоріти до тла. Крім того, доведеться навчитися віртуозно керувати автомобілем, орудувати пожежним шлангом, вміло організовувати евакуацію постраждалих та виконувати тисячу інших, не менш важливих справ. Якщо ж поки у своїх силах ти не дуже впевнений, клич на допомогу друга – деякі ігри Пожежний пропонують геймерам 2 режими на вибір: одиночний і на двох. Останній дозволяє діяти спільно, у всьому допомагаючи і підтримуючи один одного.

.