Ігри Тачки — грати безкоштовно онлайн!

Опис категорії

Анімаційний фільм про пригоди Блискавки Маквіна завоював неймовірну популярність у всьому світі завдяки надзвичайній чарівності всіх його персонажів. Він сподобається глядачам, що за наступні кілька років світ побачив не тільки його повноцінний сиквелл, але і більше десятка короткометражок. Зрозуміло, розробники онлайн розваг не могли залишитися осторонь: на цій сторінці зібрана колекція найкращих флеш забав з героями улюбленого мультика!

Мрієш покататися по мультиплікаційним гоночних трас або просто чудово провести час в компанії мешканців Радіатор Спрінгс? Яскраві ігри Тачки — чудова розвага для всіх справжніх шанувальників культового мультфільму. На нашому сайті можна грати в Тачки абсолютно безкоштовно, а значить, з улюбленими персонажами вдасться проводити скільки завгодно часу! Разом ви не тільки класно проведете вечір-інший, але і обов'язково навчитеся чогось нового.

Не просто гонки

Прокачувати логіку, увагу або швидкість реакції можна не тільки на уроках в школі! Більш того, легка ігрова форма сприяє більш швидкому прогресу і менше стомлює.

Як і більшість забав, розрахованих на юну аудиторію, проходження гри Тачки носить не тільки розважальний, але і розвиваючий характер. Серед різноманіття гоночних місій легко знайти ту, яка розвиває необхідний навик.

Наприклад, класичні гонки в 3Д вимагають уміння швидко реагувати на обставини, що змінюються, і утримувати увагу на безлічі різноманітних факторів одночасно. Вони допоможуть зробити перший крок до сліпого друку, адже головне у цій справі — не запам'ятати напам'ять розташування кнопок на клавіатурі (як правило, ми всі і так їх пам'ятаємо), а звикнути не використовувати очі для контролю натискання клавіш. Стрімке змагання просто не залишить часу на те, щоб підглядати на кнопочки!

А ось гра з назвою «Тачки Віллі» хоча і має в основі гонки, але розвиває зовсім інші якості. У ній немає великій швидкості, і лавірувати в суцільному потоці теж не доведеться. Зате треба буде включити логіку і зрозуміти, які механізми і предмети, що знаходяться на рівні, треба використовувати і в якому порядку. Обмеження по часу тут теж є, але не таке жорстке: головне, щоб бідолаха Віллі не виїхав за лівий край екрану.

Веселі картинки

Для тих, хто не любить змагатися і не терпить обмежень по часу, є у нас і дуже розважливі, але не менш захоплюючі забави. Зрозуміло, вони теж не марні для гармонійного розвитку!

Яскраві пазли — це відмінний спосіб для тренування пам'яті і візуального мислення. Але збирати мозаїку цікавіше, якщо на картинці зображений улюблений герой. Класні ігри Пазли з Тачок створені спеціально для хлопчиків, які без розуму від Маквіна і його друзів! Отриману в результаті картинку можна зберегти на комп'ютер, а весь ігровий процес супроводжується забавними звуками-підказками і завзятим саундтреком.

Захоплюючі розмальовки посприяють прокачування творчих здібностей. Створити свого унікального персонажа, потренуватися в підборі квітів, та зберегти результат роботи — нехитрий геймплей, насправді, відкриває широкий простір для самовираження. При цьому, на нашому сайті можна у всі забави Тачки грати онлайн безкоштовно, а значить, художник зможе творити як завгодно довго - до тих пір, поки не буде повністю задоволений результатом!

.