Гри Далекобійники – фури-гіганти на нескінченній дорозі!

Опис категорії

Для хлопчиків, які цікавляться величезними вантажними тягачами, гри Далекобійники стануть відмінним віртуальним посібником за видами сучасних вантажівок, їх технічних характеристик та відмінностей один від одного. Європейські, американські і російські моделі автомобілів вантажопідйомністю понад п'ять тонн чекають на тебе в нашому новому розділі.

Грати з ними можна по-різному: хочеш – бери участь в гонках, хочеш – роби вантажі за адресою, вирушай на розбирання в ремонтний ангар або спробуй освоїти правила ювелірної паркування автомонстрів на жвавих міських вулицях. Ігри про далекобійників дозволяють зайнятися будь-який з перерахованих завдань не тільки безкоштовно, але і в будь-який зручний особисто тобі час. Так що вперед – назустріч пригодам!

Дорога, дорога...

Мабуть, найцікавіша гра Далекобійники в нашому розділі – та, де геймеру спочатку потрібно буде відправитися на склад завантажити під зав'язку причіп, а потім відтранспортувати його вміст за кілька тисяч кілометрів за вказаною адресою. Величезна фура, якої при цьому потрібно управляти, виглядає, як класичний американський тягач – з традиційної для США капотної компонуванням (коли кабіна водія знаходиться позаду двигуна), великими колісними дисками і мальовничій ґратами на капоті.

Разом з причепом в довжину такий монстр становить від 15 до 20 метрів, так що управляти їм досить складно. Особливо, якщо траса то піднімається вгору, то серпантином збігає вниз. Правда, треба віддати належне, гра Далекобійники не вимагає від тебе відразу розбитися в коржик, намагаючись утримати таку махину від сповзання в кювет або прірва. У ній передбачено кілька рівнів складності: один для новачків, інші для більш просунутих користувачів, приноровившихся до особливостей управління віртуальними вантажівками.

Але це ще не найбільший треш, який може підстерігати тебе на екрані. Самий-самий очікує в категорії ігор про далекобійників, що пропонують здійснювати вантажоперевезення по Росії на роздовбаному старому Зілі. Ось тут будь готовий до цього хоррору: бездоріжжя, нахабна поліція, дикі звірі, банди головорізів та інші мало приємні штуки.

Мабуть, гірше може бути тільки гонки на швидкість на тому ж розваленому Зілі, кузов якого доверху набитий всякою поганню (нічого пристойного в цьому сумнівному авто ніхто перевозити не ризикне). Водій же в такій ситуації перетворюється на справжнього камікадзе, для якого дістатися до фінішу живим – несподівана та майже недосяжна удача. Цікаво, чи вдасться тобі впоратися із завданням?

Втім, навіть якщо немає – свою порцію драйву та адреналіну ти гарантовано отримаєш. А навіть самі трэшовые гри з розділу про далекобійників завжди можна перезапустити заново і проходити стільки разів, скільки захочеш, вдосконалюючись у майстерності керування великовантажними монстрами до повного просвітлення. Тобі сподобається, обіцяємо.

.