Грати Аніме – грай онлайн безкоштовно!

Опис категорії

Традиційна японська мультиплікація – це великий пласт культури Країни Висхідного Сонця, а не просто «дивні мультики», як здається багатьом. У цих анімаційних фільмах японці вміють говорити про добро і зло, про любов і ненависть, про честь і зрадництво так розумно і ємко, що їх слова зрозумілі представникам будь-якої культури! Для дітей створюються серіали з нескладним сюжетом, для дорослих знімаються великі повнометражки з безліччю філософських думок – і у кожного жанру є прихильники, готові проводити з улюбленими героями весь свій вільний час!

Справжні шанувальники Японії і традиційною для цієї незвичайної країни графіки обов'язково знайдуть багато цікавого на цій сторінці, адже тут ми зібрали найкрутішу підбірку яскравих забав у цій тематиці! На нашому сайті ви знайдете тільки кращі ігри Аніме, які ми старанно відбирали по всьому інтернету. Всі ігри аніме з нашої колекції доступні абсолютно безкоштовно – насолоджуйся улюбленою розвагою без обмежень і коли захочеш! У нас неодмінно знайдеться, чим задовольнити навіть самий вимогливий смак.

На новий лад

Класичні забави ніколи не застарівають: кожен новий персонаж, який стає головним героєм, привносить в них трохи свого характеру, освіжаючи і омолоджуючи сюжет. А тому, скільки б спеціально для дівчаток не було створено милих ігор з поцілунками або Одевалками, аніме легко відкриває друге дихання у цих старих розваг!

Про любов в Японії говорять зовсім не так, як у всьому світі. Тонке і ніжне почуття, спалахує між двома людьми – це щось настільки прекрасне, що віддавати його на поталу стороннім ніяк не можна. Навіть цілуються наші герої крадькома, поки ніхто не бачить: високі моральні якості ніколи не дозволять самураю очорнити честь прекрасної Принцеси. Ось і доводиться персонажів аніме всю гру ховатися від знайомих і цілуватися лише тоді, коли нікого поруч немає, благо герої аніме вміють чекати.

Ігри для дівчаток аніме стилі Гонки (наприклад, Мотокрос або заїзд на Велосипедах) – це неймовірне поєднання адреналіну, шаленій швидкості, від якої захоплює дух, і неповторного японського витонченості. Ні однієї аварії на треку – ось до чого прагнуть акуратні і ощадливі японці! А ти можеш не прагнути до цього; бо твоя задача – виграти, і неважливо, якою ціною.

Для витончених гурманів

чим би не була суть захоплення, його прихильники діляться на дві категорії: звичайні Любителі і справжні Цінителі – ті, для кого захоплення стає невід'ємною частиною життя. Як правило, представники другої категорії знають про предмет свого обожнювання куди більше, ніж може розповісти досвідчений мистецтвознавець, а тому задовольнити і, тим більше, здивувати чим-небудь таку публіку буває весь непросто!

Хто вони такі? Це ті, хто недолюблює новинки, тому що «все найпрекрасніше було знято вже давно» - їм хочеться грати в аніме онлайн ігри з персонажами, які були популярні 10-15 років тому (а адже розробники давно вже забули про їх існування!). Це ті, хто завжди знає абсолютно всі найдрібніші деталі сюжету і пише гнівні пости в ЖЖ при виникненні неточностей у сценарії іграшки. Це, нарешті, ті, хто вважає за краще не переглядати плоди чужої творчості, а створювати свої шедеври.

Проте в нашій добірці є такі шикарні гри Аніме, що ніхто не піде скривдженим. Кричіть «Ура», цінителі, адже тепер створити власну Мангу простіше простого з універсальним конструктором персонажів, а поностальгувати за часів слави симпатичних воїнів в матросках можна в чудовій забаві з участю Сейлор Мун. А може бути, ви зміните гнів на милість і полюбите сучасних персонажів, пройшовши з ними вогонь і воду в класичній грі Бродилки?

.