Ігри Эйви – нове слово в одевалка!

Опис категорії

Сталося! У відомих ляльок Барбі і Братц, нарешті, з'явилася гідна суперниця. Більше ці віртуальні красуні не зможуть задирати ніс, милостиво беручи захоплення всіх дівчат планети. Тим більше, що значній частині своїх шанувальниць вони, швидше за все, втратять. Адже тепер у геймерш у віці від п'яти до п'ятнадцяти років є ігри Эйви – розкішні одягалки і наряжалки з супер чарівною головною героїнею. Пропонуємо познайомитися з нею ближче. Ось побачиш, малятко Avie зачарує і тебе теж.

Стиль, мода, краса

Всі ігри Эйви об'єднує одна спільна риса: дуже класний дизайн і красива графіка. І сама головна героїня, і весь навколишній антураж промальовані так, що очей відірвати неможливо. Гармонійно підібрані кольори, безліч витончених деталей, різноманітність фасонів і моделей – розробники добре вивчили смаки сучасних дівчат і постаралися задовольнити їх сповна. Всі частини гри Эйви неймовірно гарні, але особливо чудові ті, в яких дівчина збирається на шкільний бал і готується до святкування 8 березня.

Швидше починай грати, щоб отримати можливість оцінити їх самостійно. Управління у всіх іграшках серії елементарно просте, з ним легко впораються навіть трирічні малюки. Ніяких таймерів, обмежень по часу, інших складнощів проходження немає і в помині. Можна сказати, що ігри для дівчаток Эйви – це чистої води творчість, вільний політ фантазії і нічим не обмежене задоволення. Ти можеш проводити за кожною стільки часу, скільки забажаєш. Не квапся.

Перш, ніж почати, ретельно розглянемо всі елементи гардеробу, взуття, аксесуари, інші деталі, доступні в ігровому меню. Потім спробуй уявити собі, як буде виглядати місце, куди збирається красуня Эйви. Адже похід по магазинах, в кіно, школу або на чай з плюшками до бабусі вимагають абсолютно різних образів і стилів поведінки. Гарненько подумай, якою буде доречніше у позначеній ігрової ситуації, і тільки потім приступай до вибору одягу. До речі, можеш для кожної з них придумати декілька варіантів вбрання, і нехай Эйви сама вирішить, який з них краще.

.