Ігри для хлопчиків 9 років – драйв, погоні, «Зоряні війни»!

Опис категорії

Прикольні ігри для хлопчиків 9 років, зібрані у цьому розділі, напевно припадуть до душі тим хлопцям, хто жити не може без ризику, азарту і регулярних стрибків адреналіну в крові. Захоплюючі пригоди, запаморочливі гонки, переможні війни та інші крышесносы представлені тут якісними файтинга, шутерами з величезним асортиментом зброї, швидкісними гонками і супер реалістичними симуляторами різноманітної військової техніки.

Тебе чекає приголомшливе подорож в світ найбільш сучасних віртуальних ігор, які ми впевнені!) надовго стануть улюбленим способом проводити вільний час як для хлопчиків 9 років, так і набагато старше.

Фанатам «Зоряних воєн» присвячується

Особливу увагу радимо звернути на ігри для хлопчиків 9 років, створені за мотивами культових екшенів кшталт «Божевільного Макса», «Трансформерів», «Зоряних воєн» і інших гучних кіноепопей. Розробники постаралися забезпечити їм графіку максимально наближену до оригінальної, а тому картинка на екрані вийшла по-справжньому чарівною. Але найцікавіше в них навіть не вона, а те, що ти можеш переродитись у будь-якого вподобаного героя і разом з ним рятувати світ стільки разів, скільки забажаєш.

Багато гри для хлопчиків 9 років мають кілька режимів проходження в залежності від типу ігрових дій (наприклад, одиночна компанія або бій) і кількості задіяних в них гравців. Так, більшість з них можна грати самому, а можна на пару з приятелем, проходячи місії разом. Останнє не тільки набагато цікавіше, але і в рази легше, тому що кількість ворогів і перешкод залишається незмінним, а от сила і можливості головних героїв подвоюються.

За вдало пройдені місії, як правило, нараховуються очки. Чим їх у тебе більше, тим ширше можливості для прокачування і апгрейда героя. Поліпшити в ньому можна все: починаючи від зовнішнього вигляду і закінчуючи засобами захисту, бійцівськими вміннями і рівнем магії. Остання, до речі, здатна забезпечити персонажам супер силу. Не нехтуй можливістю прокачати її в першу чергу.

.