Всі кращі ігри для дівчаток тепер в одному місці.

Опис категорії

У другій половині минулого століття, коли відеоігри для нісенітні ігрових приставок тільки почали з'являтися, прийнято було вважати, що захоплюються ними, як правило, хлопчики. Такого поняття як «дівчинка-геймерша» не існувало в принципі. Та й звідки йому було взятися, якщо виробники видеозабав основний акцент робили на войнушки і файтінгах, лише зрідка випускаючи щодо нейтральні бродилки?

Але часи змінилися. Вже в кінці 20-го і вже, звичайно ж, до початку 21-го століття частки хлопчиків-учасників і дівчаток в геймерському світі розподілилися приблизно порівну - 50 на 50. Популярні ігри для дівчаток випускаються тепер анітрохи не рідше, ніж розваги для пацанів, причому панянки ні краплі не поступаються їм у вимогливості до сюжету, геймплею і графіку.

Кращі ігри для дівчаток сьогодні виглядають так: використання широкої колірної палітри в дизайні, шикарна промальовування деталей, незвичайний сюжет, в центрі якого (бажано!) відомий мультяшний або ляльковий персонаж, зручне управління, відсутність некрасивостей, мінімум руйнувань і жорстокості.

найкращі ігри для дівчаток - ті, що присвячені ученицям школи Монстр Хай, лялечок Братц, чародейкам Вінкс, модних показів і творчим бізнес-стратегіям начебто розвитку ферми, ресторану або дитячого садка. Саме такі забави зібрані у нашому новому розділі.

І якщо ти цінуєш якісні флеш розваги, але не готова витрачати час на пошуки їх у мережі, ласкаво просимо до нас. Кращі ігри для дівчаток, що вийшли за останні кілька років, вже чекають на тебе на екрані. Насолоджуйся!

.