Ігри Рибалка - грати безкоштовно онлайн!

Опис категорії

Психологи стверджують, що сучасній людині просто необхідно іноді залишати галасливе місто і вирушати у тихе місце, щоб побути наодинці з собою і відчути єднання з природою. Кращого відпочинку, ніж сидіти з вудкою на березі річки або озера, просто не знайти! Це заняття не тільки заспокоює голову і приводить в порядок думки, але і дозволяє отримати масу задоволення, адже так здорово тягнути з виру здоровенного сома! А якщо зараз не сезон, то завжди можна помочити черв'ячка у віртуальному світі.

В оффлайн реальності все нестабільно: то дощ, то спека, то клювання немає, а часом і зовсім настає зима, і з поплавковою вудкою вже не посидиш. Ігри рибалка – це ідеальний світ, в якому завжди літо, і відмінний клювання в будь-який час доби! Ігри рибалка не тільки дозволять скоротати вечір, але і допоможуть прокачати свої навички, щоб при першій же можливості показати всьому класу. Дізнавайся секрети досвідчених вудильників, тренуй реакцію і швидкість підсічки, відмінно проводить час разом з забавами на нашому сайті!

Терпіння і ще раз терпіння

Сидіти на березі з довгою вудкою і дивитися на мірно покачивающийся на поверхні поплавок, щоб не пропустити момент, коли він раптом застрибає і позначить поклевку – заняття не саме динамічне. Але тим воно і привабливо, адже дійсно дозволяє розслабитися, помедитувати і подумати про щось своє. Здається, це просто ідеальний спосіб розслабитися після трудового дня! Та ось невдача: щоб знайти досить затишне і мальовниче місце, потрібно виїхати далеко від міста, а час на це є не завжди.

На щастя, реалістичні ігри про рибалку доступні в будь-який час і в будь-якому місці: на нашому сайті в режимі онлайн ти можеш абсолютно безкоштовно грати і насолоджуватися прекрасними видами російських лісових озер, мальовничих річок і тропічних морів, а витягнутий з води улов стане приємним бонусом!

Гра рибалка має досить нехитрий геймплей, адже він повністю повторює процес, відмінно знайомий для хлопчиків, які хоч раз брали в руки справжні снасті. Просто клацни мишкою на те місце поверхні води, куди хочеш закинути гачок, і починай чекати. Грати в рибалку краще з включеним звуком: плескіт води і мирне спів лісових пташок стануть відмінним фоном, а дзвін дзвіночка вчасно повідомить про клюванні, доповнюючи візуальний сигнал.

Як тільки поплавок заплясал на воді, починай тягнути. Для цього затисни ліву кнопку миші: котушка почне скручуватися і підтягувати видобуток на березі!

Трохи веселощів ніколи не завадить!

Людині завжди потрібно різноманітність, в тому числі, і у виборі видів відпочинку. Як би сильно ти не любив тихий релакс під плескіт води і шум берегової трави, іноді хочеться повеселитися і пограти у що-то трохи менш спокійне.

Коли хочеться грати у щось динамічне, серед різноманітних ігор в розділі «Рибалка» абсолютно безкоштовно можна відшукати і такі, в яких багато екшену і часом зовсім немає гачків. Ти можеш відправитися до ріки разом з Машею і Ведмедем, побувати на романтичному побаченні на яхті з Джастіном Бібером або навіть допомогти відважному Пінгвінові засмоктати якомога більше риби в пилосос!

.