Hannah Montana ігри – стань учасницею популярного серіалу.

Опис категорії

Онлайн гри Hannah Montana дарують тобі нову зустріч з Майлі Стюарт – героїнею популярного молодіжного телесеріалу, вийшов на каналі Disney Channel в березні 2006 року. Мова в них йде про дівчинку-підлітка, що веде напружену подвійне життя. Вдень вона звичайна американська школярка, зате вечорами перетворюється на кумира своїх же однокласників – відому поп-співачку Ханну Монтану. Її умінню маскуватися і перевтілюватися позаздрив би навіть Штірліц – ніхто в школі за багато років так і не здогадався, ким же насправді є Майлі. Тільки сім'я та близькі друзі в курсі, як насправді проходять дні цієї мега працездатною дівчата.

Hannah Montana Ігри пропонують тобі познайомитися з нею ближче. А для цього перенестися прямісінько в Каліфорнію, де за сюжетом живе і сама героїня серіалу, і де велися його реальні зйомки. До речі, фільм був номінований на премію «Еммі» в якості кращої дитячої програми 2007-2010 років. Всього за цей період було знято 4 повноцінних сезону. За даними видання Daily Dispatch по всьому світу серіал збирав аудиторію в 200 мільйонів глядачів, що цілком порівнянно з населенням цілої країни.

Ну, а оскільки за сценарієм Майлі змушена весь час від когось ховатися: від фанатів, однокласників, їх батьків та вчителів у школі, то доступні безкоштовно ігри про невловиму Ханну Монтану з її участю, в першу чергу, будуть цікаві для дівчинок – адже героїню доведеться весь час фарбувати, по-новому причісувати і переодягати, щоб ніхто її не впізнав. Попутно потрібно буде вирішувати проблеми Ханни в школі, багато репетирувати, їздити на гастролі, брати участь у музичних конкурсах і навіть іноді закохуватися.

Причому, якщо в серіалі героїня весь час співає (на кожну 25-хвилинну серію припадає, як мінімум, 2-3 її пісні), то ігри для дівчаток Ханна Монтана позбавлять тебе від цього сумнівного задоволення – в них саундтрек можна просто відключити. Така можливість - прояв найвищого гуманізму з боку розробників, адже попса в стилі підросла Брітні Спірс здається привабливою далеко не всім геймерам. В іншому ж тебе чекає захоплююча життєпис твоєї американської ровесниці – милою, привабливою і дуже цілеспрямованою. Для дівчаток будь-яка гра Hannah Montana буде цікава ще й тим, що дасть тобі можливість порівняти, як проводять час її однокласники і їх однолітки на іншому континенті. Адже в онлайн іграшки, як і в телесеріалі, Майлі дуже активна і багато спілкується - у школі, на концертах, знімальних майданчиках і т. д.

.