Ігри Таксі – грати безкоштовно онлайн!

Опис категорії

Здавалося б, на міських вулицях ніде проявити майстерність екстремального водіння. Для тих, хто любить поганяти, існують спеціальні змагальні заїзди, а з міста валіть! – кричать лихачам добропорядні автолюбителі... Але є серед міських водіїв така група, для якої не існує жодних правил, крім одного: клієнт не повинен спізнитися. Коли займаєшся приватним візництвом і стикаєшся з дійсно серйозним професійним викликом, доводиться задіяти всю свою кмітливість і швидкість, щоб гідно відповісти на нього!

Не любиш одноманітні гонки на нудному треку і віддаєш перевагу вміло маневрувати в щільному потоці машин? Ігри таксі обов'язково сподобаються тим, хто любить водити автомобіль, і при цьому не шукає легких шляхів! З героєм гри таксі може трапитися будь-яка, навіть сама несподівана неприємність, і твоє завдання – знайти гідний вихід із ситуації. Будь швидким, як вітер, і вертким, як змія – тільки ці якості дозволять стати переможцем у складної головоломці міських вулиць!

Шеф, чіпай!

Гонки по жвавих вулицях – заняття непросте! Грати в таксі складніше, але й цікавіше, ніж приміряти роль пілота спортивного боліда. Почати з того, що машини простих учасників дорожнього руху постійно будуть мішатися під ногами. І просто в'їхати в бочину неквапливому обивателю не можна: в деяких випадках від цього ламається твій власний автомобіль, у деяких немає – але, в будь-якому випадку, ти точно втратиш в швидкості. Доведеться слалом, причому, в рухомому потоці!

Друга проблема – наявність формальних правил, які доводиться дотримуватися, навіть якщо дуже поспішаєш. Наприклад, жодна гра таксі по місту не дозволить тобі ганяти на червоне світло – якщо вже на карті передбачені світлофори, їх сигналів доведеться слухатися! І як би не хотілося обійти незручне обмеження, що вимагає гальмувати з приводу і без, ігнорувати його не можна ні у віртуальній реальності, ні в житті.

Але саме в цих складнощах полягає вся принадність міського водіння! Маючи безліч обмежень, водій постійно стикається з необхідністю швидко приймати рішення. На відміну від монотонної гонки по гладкому треку, грати на вулицях міста потрібно дуже уважно, не можна просто прикрити очі і вести своє таксі онлайн дорозі на автопілоті. А чим більше ступінь зосередженості на захоплюючому ігровому процесі, тим швидше ти відпочинеш і викинеш з голови думки про навчання або роботи. Доведено професіоналами!

Коли не хочеться за кермо

Буває, що кататися по віртуальним дорогами зовсім не хочеться, а хочеться романтики і морозива. Зазвичай такі проблеми трапляються у дівчаток, але.. не будемо орієнтуватися на стереотипи!

Якщо ти захочеш відпочити від постійної гонки зі швидкістю, на цій сторінці без проблем знайдеться забава спокійніше. Наприклад, можна абсолютно безкоштовно грати в Поцілунки у таксі або зайнятися тюнінгом свого авто.

Кожна гра таксі – це маленький світ, в якому ти встановлюєш правила. Чи збираєшся бути швидким, повільним, думаючим або який кружляє в хмарах – на нашому сайті неодмінно знайдеться відмінна розвага для тебе!

.