Ігри Братц – веселі пригоди популярних ляльок!

Опис категорії

Своїм існуванням онлайн ігри Братц зобов'язані веселій молодіжної комедії Шона Макнамари «Bratz: The Movie)». Мова в ній йде про четвірці дівчат-тінейджерів – Сашку, Джейд, Ясмін і Хлое, які тільки-но закінчили школу і поступили вчитися в коледж. Там у них відразу ж виник конфлікт з дочкою директора – Меридіт, якої не тільки вдалося посварити подруг, а й домогтися того, щоб вони припинили спілкування на цілих два роки. Але справедливість, як завжди, перемогла, і по закінченні декількох років дівчата таки помирилися, потоваришували ще більше і навіть виграли музичний конкурс, в якому останні декілька років поспіль перемагала ненависна Меридіт.

Звичайно, фільм Макнамари не можна назвати шедевром кінематографічного мистецтва, не даремно він у 2007 був номінований на "Золоту малину" (Golden Raspberry) відразу по двох позиціях – найгірша актриса і найгірший актор другого плану, але ігри для дівчаток про подружок Братц, створені за його мотивами, вийшли дуже милими. І обзавелися значною армією шанувальниць. Більш того, Саша, Хлоя, Ясмін і Джейд - головні героїні кожної гри Братц, були випущені у вигляді справжніх ляльок, яких із задоволенням брали і розкуповують дівчатка всього світу.

Юні фанатки готові збирати колекції з десятків пластикових втілень улюблених персонажів на радість ляльковим виробникам. Додай до цього продаж всіляких «допоміжних» наборів для гри з ляльками Братц – комплекти меблів, одягу, взуття, аксесуарів, та уяви кількість нулів у звіті про річного прибутку. Чи Не правда, починаєш відчувати, що тебе використали? Добре, що на нашому сайті всі ігри для дівчаток Братц доступні абсолютно безкоштовно, так що можеш насолоджуватися ними скільки забажаєш.

Нескінченні вбрання

Як ти вже зрозуміла, особливої інтелектуальної навантаження творіння Макнамари не несе, а тому й іграшки для дівчаток вийшли йому під стать – багато нескладних, але дуже красивих і барвистих одевалок. Грати в них просто: клікай по сподобалася героїні, а потім мишкою перетягувати на неї вибрані для примірки вбрання. Віртуальні гардероби подруг просто ломляться від всіляких одежинок, так що адепти моди і стилю отримають море задоволення. Тим більше, що до будь-якого вбрання можна доповнити відповідною зачіскою та макіяжем, який и зможеш завдати героїні самостійно. Звичайно, в розділі присутні і симпатичні пазли, і цікаві головоломки, і динамічні бродилки, так і розваги інших жанрів тут можна відшукати, але кількістю всі вони явно програють одевалкам.

.