Ігри для дівчаток одевалкі – грати онлайн безкоштовно!

Опис категорії

Вибрати підходящий образ для відповідального моменту в житті або створити свій власний кежуал стайл наряд - не така легка задача, як може здатися на перший погляд. Комп'ютерні симулятори шоу-румів та салонів краси з ранніх років прищеплюють майбутнім модницям хороший смак і відмінне почуття стилю. Адже всі помилки, які неодмінно робить кожна дівчина, починаючи самостійно формувати свій гардероб, тепер можна зробити трохи раніше і без шкоди для іміджу, в режимі онлайн наряджаючи своїх віртуальних моделей.

На нашому сайті зібрана краща колекція розваг, присвячених створення свого неповторного стилю. Ігри для дівчаток одевалкі – перший крок маленьких дівчаток у світ високої моди і цього фешна. У нас є як прості міні ігри одевалкі для малюків, так і повноцінні онлайн б'юті-місії для дівчат, де рахунок йде на час і на результат. Починаючи з самого елементарно і поступово збільшуючи рівень, ти в підсумку станеш крутим професіоналом індустрії краси!

Головне – щоб костюмчик сидів!

Закулісся подіумів не відкриває всіх своїх секретів відразу. Першим ділом тобі доведеться опанувати найбільш просту... а, може, для когось і найбільш складну науку - підбирати деталі костюма так, щоб вони поєднувалися один з одним. І якщо мова йде про піджаку і спідниці, то тут можна просто пошукати з гардеробі речі однакового кольору і фактури, а ось як бути, наприклад, з рукавичками або черевички?

Всі одевалкі для дівчаток містять у собі необхідність поєднувати між собою різні красиві елементи за кольором і стилем – де-то це є основним завданням, а де-то присутня лише як елемент. Але, не володіючи цим знанням, у бік більш складних вправ не варто навіть дивитися.

І в бенкет, і в світ

Важливий для стиліста навичка – уміння підбирати відповідний образ для певної ситуації. Яким би гарним не було бальну сукню, приходити в ньому в нічний клуб було б верхом несмаку! Серед найскладніших ігор для дівчаток постарше особливе місце займають одягалки з оцінкою. У них перейти на наступний рівень і отримати нову цікаву задачу можна тільки успішно впоравшись з попередньою. Оцінювати роботу дизайнера буде справжня віртуальна журі. Вони винесуть свій вердикт про відповідність костюму та макіяжу заданої ситуації і про сгармонированности отриманого вигляду і висловлять його у вигляді балів або зірочок.

Як правило, достатньо отримати мінімальну позитивну оцінку, щоб рівень був зарахований, і відкрилася чергова завдання. Але якщо ставити собі за мету навчитися створювати закінчені і відмінні луки, то краще повернутися до пройденого етапу і спробувати повторити його знову – на цей раз отримати максимальний бал!

Ласкаво просимо!

На нашому сайті ми зібрали найбільш повну колекцію флеш ігор, які доступні абсолютно безкоштовно: серед безлічі розваг, наявних в мережі, ми відбирали тільки кращі одевалкі для дівчаток, які можна розгорнути на весь екран і насолодитися ігровим процесом без обмежень. Наш асортимент постійно поповнюється, і, заходячи на цю сторінку, ти завжди будеш знаходити щось нове і цікаве для себе і подруг.

.