Ігри Дитячий садок — відчуй себе по-справжньому дорослою!

Опис категорії

Маленьким дівчаткам дуже подобається уявляти себе дорослими і серйозними, як мама або вихователька ясельної групи. Та вони й самі не проти кого-небудь повиховувати, але, на жаль, крім іграшок ніхто, звичайно, не погоджується. Наші нові ігри Дитячий садок пропонують тобі усунути цю життєву несправедливість. В них зібрана чудова добірка розваг для дівчаток, які дозволять їм сповна задовольнити всі свої педагогічні та наполеонівські амбіції.

Ось тільки кому потрібна роль звичайної виховательки? Набагато цікавіше зробити хід конем і відразу стати директором віртуального дитячого садка (з нашими іграми і не таке можливо!), організувавши в ньому все на свій смак і розсуд. Тільки подумай! Ми пропонуємо можливість відкрити заклад, в якому ти станеш повноправною господинею і всі-всі-від дітей до педагогічного складу, будуть тебе слухатися.

Ось тільки не треба вважати, що при таких розкладах робити самій нічого не доведеться, а можна тільки командувати. Як би не так! Ігри Дитячий садок допоможуть тобі безкоштовно засвоїти один важливий урок: чим більше прав, тим більше обов'язків і відповідальності. Не боїшся? Тоді поїхали!

Що потрібно робити?

Як і в справжньому дитячому садку, під час гри батьки з самого ранку привозять тобі дітей, а ти повинна організувати роботу так, щоб за кожним малюком був належний догляд – якісний і безкоштовно. Маленьких підопічних потрібно годувати, вмивати, розважати, водити на прогулянки, укладати спати, знову годувати.... Загалом, турбот вистачає. Займатися всім перерахованим будуть кілька виховательок, у всьому тобі підкоряються. Робиться це просто: як тільки побачиш хмарка потреб, з'явився над головою дитини, натисніть курсором по кому-небудь з персоналу, і він тут же займеться його задоволенням.

Складність будь ігри для дівчаток Дитячий садок в тому, що кілька малюків можуть вимагати уваги одночасно. Поки будеш розбиратися з одним, інші почнуть ридати, зменшуючи окуляри на твоєму рахунку та семимильними кроками наближаючи до програшу. Постарайся не допустити ні першого, ні другого. Якщо програєш рівень, то і всю гру доведеться починати спочатку, а якщо опустошишь весь рахунок, не на що буде прокачувати свій дитячий садок.

Але навіть якщо все піде, як треба, число твоїх підопічних почне рости, як на дріжджах, а з ними і рівень складності гри. Кожен новий етап виявиться важче попереднього, так що доведеться стати справжнім віртуозом у вихованні та догляді за дітьми. Але ми впевнені – ти обов'язково впораєшся!

.