Ігри Винкс – грати безкоштовно онлайн!

Опис категорії

відтоді, як у 2004 році на екрани вийшов мультсеріал про Блум, юну чарівницю та принцесу планети Доміно, і її вірних подружок, увагу до нього не слабшав ні на мить. Не дивно, що пригоди команди прекрасних фей швидко зійшли з блакитних екранів на монітори комп'ютерів у вигляді інтерактивних розваг, адже брати участь завжди цікавіше, ніж просто спостерігати. З тих пір вийшло уже 6 сезонів мультсеріалу і два повнометражних мультфільму, а кількість онлайн забав, присвячених вихованкам Алфея, і зовсім не піддається рахунку!

Кожна прихильниця мультсеріалу мріє хоча б на один день поринути у чарівну атмосферу світу Магикс і прогулятися коридорами Алфеї. Стати справжньою феєю Winx в онлайн реальності допоможуть ігри для дівчаток Винкс – звичайно, тільки тим, хто досить спритний, щоб пройти випробування! Ігри Винкс – це найкращі пригоди Блум і її подруг, у яких можна взяти участь. Вступай в клуб і готуйся до того, що нудьгувати тобі стане ніколи!

Давайте знайомитися!

Винкс – це не дитяча гра, а справжня магічна організація, створена ученицями школи Алфея. Лідером і засновником клубу є Блум – зникла принцеса завойованої і зверненої на брилу льоду планети Доміно. Однокурсниці Стелла, Текна, Муза і Флора стають її подругами і першими учасницями клубу, в який пізніше набуває також Лейла. Разом дівчата протистоять атакам організації Трікс і нападкам з боку інших злих персонажів.

Феї люблять дружити, і у вільний від зйомок час із задоволенням обящаются з героями інших мультсеріалів. Вони з радістю грають з конячками My Little Pony, міняються одягом з ляльками Барбі і Монстр Хай міряються силами з Чародійками і Сейлор Мун, заодно з Беном10 рятують світ. Під час проходження ігор можна зіткнутися з персонажами, які стали для дівчат Винкс близькими друзями – малятами пікс. Така маленька феєчка є у кожної з членів Клубу і пов'язана з нею чарівними узами, але їх рідний дім – Село Пікс або Пиксивиль.

А що ти знаєш про них? Якщо ти впевнена, що тобі відомо куди більше про прекрасних волшебницах, то тобі обов'язково сподобається проходити тести на знання героїнь мультсеріалу!

Хочу навчитися... Можу навчити

Феї Винкс мають дуже різноманітними інтересами, і кожна з них готова розділити свої інтереси з тобою. Всі вони люблять моду і з задоволенням доглядають за собою: ти зможеш зробити дівчаткам манікюр, макіяж або побути їх особистим перукарем, а заразом і для себе почерпнути щось корисне!

А гра Вінкс, в якій можна готувати їжу – це справжній майстер-клас кухарського мистецтва, який чарівниці абсолютно безкоштовно проведуть спеціально для тебе. Адже, як і всі дівчатка, вихованки Алфея чудово звертаються з кухонною плитою і з задоволенням творять кулінарні шедеври!

Світ сам себе не врятує!

Юні чарівниці – не тільки чарівні дівчата, але і відмінно підготовлені бійці. Незважаючи на зовнішню крихкість, під гарячу руку їм краще не потрапляти! Їм доводиться боротися не тільки з Трікс – головними супротивниками Винкс – але і з іншими ворогами, які посягають на територію Алфеї або мріють поневолити планету.

дівчата Частіше намагаються боротися за допомогою магії, як у грі Атака Вінкс, але іноді доводиться вдаватися і до більш універсальним для звичайних дівчаток методів – наприклад, як у Стрілялках – грати в них безкоштовно можна на нашому сайті. Деколи для перемоги потрібно задіяти не тільки швидкість реакції, але й інтелект – тут і тобі доведеться попотіти, допомагаючи їм знайти рішення важкої логічного завдання!

.