Ігри Магазин – прикольні розваги для дівчаток!

Опис категорії

Друге місце рейтингу найулюбленіших дівочих справ у віці від 3 до 5 років (на першому «дочки-матері», зрозуміло») займають гри в «магазин».

Маленькі дівчатка обожнюють що-небудь кому-небудь продавати: діставати «товар» з полиць, упаковувати в святкові обгортки, викладати на прилавок перед відвідувачем, отримуючи натомість «гроші» з цукеркових фантиків або навіть звичайних папірців. Юних леді цей нехитрий розвага зачаровує настільки, що вони з радістю присвячують йому дні безперервно.

До нещастя, дійство без покупців не має ніякого сенсу, а тому в заручники беруться улюблені дідусі-бабусі, а іноді і батьки, які не встигли вчасно втекти на роботу. Їх перспектива провести цілий день в перипетії гри Магазин чомусь не дуже надихає, а тому терміново потрібні ефективні способи відступу. І вони у нас є! Це барвисті онлайн ігри для дівчаток Магазин, в який малятка можуть грати самостійно, не залучаючи до процесу нещасних родичів.

Граємо і вважаємо

Майже всі ігри Магазин пропонують юним геймершам ролі продавців. І абсолютно неважливо, що стає сценою для дій - маленька лавка продуктів, затишний кафетерій або великий супермаркет одягу, принцип не змінюється: клієнти заходять зробити покупки, а ти допомагаєш їм, підказуючи, де знаходиться потрібний товар, отримуєш гроші і упаковуєш придбання.

Головне при цьому – діяти швидко, нічого не переплутати і вірно порахувати здачу. Багато ігри для дівчаток з цього розділу обладнані таймером, який відраховує твоє «робочий» час у віртуальному магазині. Йде він, як правило, в комплекті з умовою: заробити за «зміну» певну суму грошей або обслужити вказану кількість клієнтів. І якщо на початкових етапах гри і сміховинна сума, і відвідувачів у тебе небагато, то поступово завдання ускладнюються, виконати умову стає все складніше, так що доводиться крутитися, як білка в колесі. І, до речі, всім, хто не сильний в математиці, доведеться її в темпі підтягнути, інакше магазин від неписьменної торгівлі швидко прогорить.

Ще одна категорія флеш розваг розділу пропонує дівчаткам переміститися по той бік прилавка і стати справжнім шопоголіком. Заради того, щоб мати можливість скуповувати нові колекції одягу, аксесуарів та взуття в самих модних бутиках Парижа і Нью-Йорка, їх головна героїня готова на будь-які підробітки: від миття підлоги до приготування бургерів в придорожній закусочній. Але суворий таймер наздожене геймера і тут, правда, буде відраховувати не робочі секунди, а кількість

.