Ігри про любов – твоя шпаргалка по зваблюванню!

Опис категорії

Любов...Почуття, про який мріють всі дівчата без винятку, так і багато хлопчики теж, хоча ніколи в цьому не зізнаються. Ти нічим від них не відрізняєшся? Що ж, це чудово.

Обіцяємо, у твоєму житті обов'язково буде захоплююча, супер романтична історія з прекрасним принцом (або принцесою, якщо ти хлопець) у головній ролі, але доведеться трохи почекати і підрости. А поки пропонуємо тренуватися на кішках на захоплюючих онлайн іграх про любов та пристрасть, доступних на нашому сайті в будь-який час дня і ночі.

Їх головні герої підкажуть тобі, як правильно діяти в любовних баталій і дадуть пару цікавих практичних уроків. Наприклад, навчать цілуватися, фліртувати з хлопцями та призначати побачення дівчатам. Якщо при зустрічі з симпатичним представником протилежної статі у тебе земля йде з-під ніг, а мова прилипає до гортані так, що не вдається вимовити ні слова гри про любов розкажуть, як швидко узяти себе в руки і перетворитися в непереборного спокусника (або спокусницю).

Мистецтво зваблювання і шекспірівські пристрасті

Ігри про любов з нашого нового розділу вразять гравців різноманітністю сюжетів та оригінальними рішеннями різних романтичних проблем. У тебе немає хлопця? Кинула дівчина? Ніколи ще не цілувався, але дуже хочеться? Всі ці і їм подібні ситуації легко вирішують їх головні герої. Наприклад, ігри про любов, створені спеціально для дівчаток, зажадають від тебе спокусити певну кількість хлопців за виділені дві хвилини і не дадуть перейти на наступний рівень, поки не впораєшся із завданням.

Аналогічне завдання для хлопчиків передбачає піднятися по канату на самий верх величезного хмарочоса, попутно призначаючи побачення як можна більшому числу выглянувших у вікно дівчат. Кожна проигнорировавшая заклик красуня знімає окуляри з рахунку головного героя і зменшує твої шанси на перемогу в грі. Так що старайся зачарувати і пристрасно поцілувати всіх без винятку. Якщо вдасться довести цю навичку до автоматизму, проблем з дівчатами в реальному житті у тебе теж стане в рази менше.

Незважаючи на те, що всі ігри Любов (винятків немає) відрізняються оригінальним і прикольним сюжетом, управління в них дуже просте, а головним романтичним знаряддям виступає мишка. Нею ти будеш кликати по героям, яких потрібно змусити здійснювати певні дії, нею ж доведеться збирати сердечка і інші бонуси. Єдиний секрет успіху – діяти швидко і рішуче. До речі, з реальними хлопцями та дівчатами ця тактика теж непогано працює. Спробуй!

.