Нові ігри для дівчаток – кращі новинки мережі!

Опис категорії

Для дівчаток проводити час за різноманітними онлайн іграми давно стало таким же звичним і улюбленим заняттям, як і для хлопчиків, а тому, вони неодмінно оцінять наш новий розділ. У ньому зібрані кращі флеш-розваги для прекрасної статі, що вийшли за останній рік.

Зрозуміло, що дівочі пристрасті далекі від жорстоких файтинга, кривавих стрілялок і інших «чоловічих» забав. У них майже немає закривавлених трупів, потворних монстрів, нескінченних арсеналів зброї та іншої «принади», а тому хлопчакам тут явно буде нуднувато. Зате для дівчаток наші ігри новинки стануть справжнім сюрпризом. Досить несподіваним і приємним.

Від немовлят до монстрів

Отже, якщо у тебе є кілька годин вільного часу, який поки незрозуміло, куди дівати, не проходь повз – нові ігри для дівчаток з цього розділу надовго вирішать питання твого дозвілля. Але май на увазі, для того, щоб відірватися від них перш, ніж пройдеш до кінця (а деякі й по кілька разів!) знадобиться залізна сила волі. Якщо похвалитися супер стійким характером ти поки не можеш, наш тобі порада: не сідай грати до тих пір, поки не зробиш всі уроки. Якщо ж відволікати тебе від монітора нічому, саме час побалувати себе чимось приємним і запустити нові ігри для дівчаток.

У них є все, що дорого, зазвичай, дівочого серця: багато класних розваг, велика кількість рожевого кольору і можливостей щодо прикрашання дійсності. Якщо захочеш, можеш стати дизайнером інтер'єрів, нарядів, прикрас, супер модним стилістом, візажистом або перукарем. Любиш гарний манікюр? Нові ігри для дівчаток відкривають широкі можливості для реалізації будь-яких твоїх задумів у сфері нейл-дизайну, забезпечуючи всім необхідним для їх втілення.

Серед них також чимало барвистих догляду за немовлятами з купою гарненьких додаткових предметів: ванночок, кремів, присипок, гребінців, пелюшок, бантиків та інших симпатичних дрібниць. Їх по достоїнству оцінять дівчата, обожнюють грати в ляльки. Прихильниць моторошно прекрасних учнів школи монстрів чекають нові захоплюючі пригоди в компанії чудових Торалей Страйп, Клодін Вульф, Френкі Штейн та інших монструазных хлопців і дівчат.

При цьому варто відзначити, що нові ігри для дівчаток як, втім, і старі не відрізняються особливо складним управлінням. У них все влаштовано так, щоб прекрасні панянки зайвий раз не напружуватися. Мишка – твоє головне знаряддя праці, до якого іноді додається клавіша пробілу і кнопки зі стрілками. У яких саме випадках вони знадобляться, підкаже ігрове меню.

.