Ігри Фінес і Ферб — ні дня без пустощів!

Опис категорії

Всім, хто від душі ненавидить нудьгу і мляві, нудні будні, припадуть до душі захоплюючі ігри Фінес і Ферб. Вони - справжня палочка-виручалочка в періоди, коли не знаєш, куди себе подіти, за вікном жахлива погода, а настрій впало нижче плінтуса і не думає підніматися. Як тільки відчуєш наближення такого стану, тут же починай грати в Фінес і Ферб, обіцяємо – нудьгу як рукою зніме.

У чому ж секрет?

По-перше, в тому, що ігри для хлопчиків і дівчаток, присвячені витівок парочки зведених братів – Финеса і Ферба, створені за мотивами відомого мультсеріалу студії Діснея (оригінальна назва мульта «Phineas and Ferb»). Як відомо, все, до чого торкається рука геніального Уолта (або його спадкоємців), сприймається публікою на ура і тут же стає хітом. Не минула гущавина ся і історію двох непосидючих братиків. Мабуть, за кількістю скоєних пустощів і знайдених на п'яту точку неприємностей вони давно переплюнули інших діснеївських персонажів разом узятих.

Сам подумай, хто ще здатний за пару днів побудувати американські гірки через півкраїни або будівля, затьмарює міццю Empire State Building, запустити портал на Марс, сконструювати в старому гаражі машину часу, зробити одноденне кругосвітню подорож або створити колекцію одягу, яку з руками відірвуть найбільш епатажні модники світу? Відповідь одна, абсолютно однозначний: крім Финеса і Ферба ніхто.

Друге, чим приваблюють герої – їх незвичайна зовнішність. Трикутна голова з скуйовдженим рудими кучерями у Финеса і велика прямокутна маківка з зеленими лохмами у Ферба просто не можуть не викликати посмішки. Звертав увагу на те, що і в кіно, і в житті писані красені завжди швидко приїдаються, а ось за кумедними персонажами з незвичайними рисами особи або рухомий мімікою спостерігати хочеться нескінченно.

до Речі, зверни увагу, у всіх іграх про Фітнесу та Ферба сюжетна лінія, зовнішній вигляд героїв і музичний супровід повністю копіює оригінал – диснеївський мульт. А значить, тебе чекає не менш (а швидше, навіть більше) захоплююче пригода, ніж на телеекрані.

Особливості геймплея

Як і маса фантастичних вигадок, які генеруються голови братів, ігри Фінес і Ферб вражають жанровим розмаїттям. Серед них є все: бродилки, стратегії, бігалки, стрелялки, квести, розвивають логіку головоломки і навіть мрія багатьох дівчат – барвисті одевалки. Кожен геймер гарантовано відшукає собі забаву до душі. Мабуть, об'єднує їх тільки дві речі - абсолютно нестандартний підхід до всього: від крою футболки до підготовки до польоту на Місяць, і супер зручне, інтуїтивно зрозуміле управління.

Завдяки йому ти не будеш відволікатися на вивчення комбінацій клавіш, а зможеш увагу приділити перипетіям, що розгортається на екрані. Ось побачиш, ігри Фітнес і Ферб підірвуть твоє уявлення про багатьох речах, відучать мислити стереотипами і подарують масу емоцій, про існування яких ти раніше навіть не здогадувався. Недарма їх так люблять геймери всього світу.

.