Ігри Футбол — грати безкоштовно онлайн!

Опис категорії

Тобі знайома радість від забитого гола? Слова «офсайд», «пенальті» і «кутовий» не є безглуздими наборами літер? Знаєш, чому суддю — на мило, а улюблений клуб - все одно чемпіон, незалежно від результатів сезону? Значить, ти потрапив за адресою! Адже що може бути миліше для серця пацана, ніж ганяти м'яч з коротко стриженої травичці газону — нехай і в режимі онлайн!

Більше не доведеться тижнями чекати гарної погоди або витрачати багато грошей на дорогі оффлайн-симулятори, щоб насолодитися улюбленим видом спорту. Самі реалістичні комп'ютерні ігри футбол безкоштовно доступні на нашому сайті в режимі онлайн і прямо з браузера! Ти зможеш грати у футбол звідки завгодно, адже все, що для цього потрібно — браузер і стабільний вихід в інтернет. Оле-оле, "летиш" вперед, перемога нас сьогодні чекає!

Один у полі

Вміння грамотно володіти м'ячем — найважливіший навик для початківця футболіста. Здатність працювати в команді, зрозуміло, непоганий козир, щоб рано чи пізно потрапити в справжній ТОП-клуб. Однак без особистої майстерності ніякі висоти точно не світять! А значить, саме з тренувань, які підвищать навички індивідуальної роботи, і слід починати.

Ігри футбол, розраховані на одного гравця, дозволять тобі розвинути координацію рухів і швидкість реакції — незамінні якості професійного футболіста. Ти навчишся бити пенальті в ході гри Чемпіонат світу і зумієш зрозуміти, яким законам підкоряється рух м'яча, в додатку «Фізика футболу». Будь уважний і стався до цього як до справжньої тренуванні! Адже віртуальний м'яч підпорядковується тим же правилам, що і справжній, а значить, щоб відправити його прямісінько у ворота, тобі знадобиться уважність і ще раз уважність.

Протистояння

Коли оволодіння базовими навичками залишиться позаду, можна перейти до особистих протистоянь з сильним противником. Спробуй обіграти когось одного, щоб у цій боротьбі закріпити свій успіх і навчитися ще краще поводитися з м'ячем!

«Зірки футболу» - це гра про протистояння Леонеля Мессі і Кріштіану Роналду, в якій кожен з них повинен проявити всі свої здібності. Ти зможеш не тільки добре потренуватися, але і вирішити результат вчорашнього протистояння, який вийшов далеко за межі Ла-Ліги і захопив буквально весь світ! А якщо тобі знадобиться супротивник сильніший, ніж комп'ютер, можна вибрати режим мультиплеера і зіграти на пару з приятелем.

Команда молодості нашої

Класичний варіант симулятора — гра футбол команда на команду, в якій управляти доводиться то одним, то іншим гравцем, в залежності від ситуації на полі. Оригінальні FIFA або PES коштують недешево, а займатися піратством — це не наш метод. На щастя, серед безкоштовних іграшок, які є на нашому сайті, зібрано чимало подібних розваг — наприклад, Футбольні симулятори або Футбольний менеджер.

Це — найскладніший вид симулятора, адже він потребує висококласних особистих навичок, відмінних здібностей до індивідуального протистояння і, крім того, навичок роботи в команді та стратегічному плануванні. В твоїх руках вже не тільки твоя доля — ти цілком визначаєш результат матчу з футболу, диктуєш команді не тільки загальний стиль гри, як робив би для хлопчиків звичайний тренер, але і вирішуєш, яку дію зробить кожен з них в кожен момент часу.

Зате вже якщо ти впораєшся з подібним розвагою і зможеш вийти переможцем у протистоянні з дійсно сильною командою, тобі не складе великої праці почати грати професійно в реальності. Адже професіонал високого класу повинен володіти чудовим стратегічним мисленням, бути здатним утримувати в голові ситуацію в кожній точці поля і вміти прораховувати переможну комбінацію на багато кроків вперед.

За гранню звичного

Якщо тобі хочеться відпочити і отримати задоволення від оригінальної гри, а стандартні баталії з м'ячем вже набридли, обов'язково варто спробувати одну з фантазій на тему гри футбол.

найпростіше — несподіване місце або незвичні гравці. Грай з Губкою Бобом або Черепашками Ніндзя — переконайся, що улюблені герої непогані на полі! Або поганяй м'яч на машинах — на Хаммерах або Джипах будь-яка гра стає цікавішою.

.