Ігри Соник — грати безкоштовно онлайн!

Опис категорії

Кожен, хто хоч раз дивився мультик або читав комікс про відважного Супер Їжачка, зобов'язаний назавжди бути закоханим у цього неймовірно привабливого і спритного персонажа! Синій їжак неспроста став талісманом компанії Сега: захоплюючі аркади з його участю стали найуспішнішим проектом комп'ютерного гіганта в 90-х роках. Переконайся, що популярність нашого героя не даремна: відмінна колекція, зібрана на цій сторінці, змусить тебе закохатися в його хитру посмішку і весела вдача!

Хочеш згадати про бойове минуле, коли в компанії веселого Їжачка ти годинами зависав перед ігровою консоллю, або ще тільки готуєшся поринути у світ олдскульних розваг? Ігри Соник — те, що потрібно кожному, хто хоче спробувати консольної класики, але не готовий відшукувати вінтажну телевізійну приставку. Старі і оновлені гри Соник на найсучаснішому форматі доступні в режимі онлайн на нашому сайті. Ми відшукали в мережі все найкраще і раді тобі представити добірку справжніх хітів: все, що тобі треба знати про цього героя, легко виявити на сторінці!

Добре забуте старе

Техніка змінюється стрімко: на зміну старим платформ приходять нові, щоб через деякий час і самим піти в небуття. Але ось смаки геймерів змінюються не дуже сильно, і, як би багато реалістичних тривимірних іграшок не випускали виробники, шанувальники восьмібітного класики не збираються здавати позицій. Якщо ти не хочеш зависати в онлайн-світі тижнями, тобі не потрібні ММОРПГ. Відмінна аркада, бувала і довела свою популярність у кількох поколінь — те, що доктор прописав, особливо після важкого трудового дня!

Соник зустрічає тебе в іграх, в які могли грати геймери кілька років тому, - він лише почистив голочки і оновив графіком, щоб стати більш сучасним! У його компанії кожен може Збирати кільця і брати участь в справжніх Стрілялках або Бійках. Любителів автоспорту неодмінно порадують ігри, в яких Соник може не лише бігати, але і ганяти по треку на потужному боліді!

Але, зрозуміло, головним хітом були і залишаються знамениті Бродилки. Саме вони дозволять насолодитися всіма гранями особистості легендарного Супер Соника Їжачка: ти зможеш грати в режимі «спін даж» (з швидким набором швидкості) або «хоумин атак» (стрибок з самонаводкой).

Гарний, як ні крути!

Ні один легендарний герой не обходиться без величезної кількості фан-арту і варіацій «на тему». Крім класичних бойових розваг для хлопчиків, на нашому сайті можна грати з Соніком і в більш мирні забави, які також безкоштовно доступні в режимі онлайн. Одягалки, Розмальовки та онлайн конструктори персонажів дозволять проявити фантазію і допоможуть розвинути творчий потенціал. А оскільки у центрі подій опиняється всіма улюблений герой, то час буде проведено не тільки з користю, але і з задоволенням!

Звісно, знайшлося в нашій колекції місце і для чисто дівчачих ігор. Забави про любов, присвячені відносинам нашого красеня з очаровашку Емі, неодмінно припадуть до смаку всім юним прихильницям колючим суперзірки!

.