Ігри Пригоди – твій квиток у світ адреналіну!

Опис категорії

Розмірене, передбачувана життя нудне і противна, як вчорашня каша підгоріла. І хоча проживати таку досить легко і, вже точно, безпечно, радощів вона приносить небагато. Та й звідки взятися радості без гри, куражу, пригод?! Чудеса може бути і трапляються, але лише з тими, хто в них вірить, і, нехай не рухається, але хоча б дивиться в потрібну сторону.

Так, що якщо відчуваєш, що занудьгував, кожен день був схожий на попередній, що давно з тобою не відбувалося нічого незвичайного і захоплюючого, пора терміново щось змінювати. Причому почати можна з малого. Наприклад, додати в будні фарб пояскравіше. Відмінно підходять для цієї мети наші нові онлайн ігри Пригоди. Оригінальні, захоплюючі, несподівані і динамічні вони надовго захоплять твою увагу химерними сюжетами, реалістичною графікою і приголомшливими можливостями героїв.

Хочеться політати на драконі? Захистити Республіку зі світловим мечем у руках? Зварити приворотне зілля, закохати в себе прекрасного принца, а потім перетворити його в жабу тому, що набрид? Так, будь ласка!І нехай грати в пригоди – зовсім не те ж саме, що проживати їх у реальності, починати з чогось потрібно. Згоден? Тоді швидше закінчуй робити уроки і сідай за улюблений комп. Пригоди починаються!

Розмаїття можливостей

Adventure game або гра Пригоди - жанр в комп'ютерному світі більш ніж затребуваний. Найстаріша його представниця - Colossal Cave Adventure, з'явилася на світ у 1975 році завдяки старанням захопленого спелеологією програміста Уілла Кроутера. На екрані він відтворив віртуальний лабіринт, сильно нагадує його улюблені Мамонтові печери в американському штаті Кентуккі. Іграшка постійно вдосконалювалася і довгий час існувала в більш ніж 10 різних варіантах. Вона ж дала назву всьому подальшим розваг схожої тематики. Правда, в російськомовному інтернеті гри Пригоди найчастіше іменуються квестами. Так називала свої творіння відома в США компанія розробників - Sierra On-Line. Їй ми зобов'язані такими яскравими зразками жанру «пригоди» як Space Quest, king's Quest і Police Quest.

Також до нього прийнято відносити онлайн розваги у вигляді текстових пригод, дуже улюблених в Японії візуальних романів, пригодницьких бойовиків, квести, головоломки та ін. Всі вони дуже різноманітні. Єдиною об'єднуючою рисою представників жанру є наявність в них головного героя (ним керує геймер) і захопливого сюжету. Квести першого покоління рясніли загадками, логічними задачками та іншими незвичайними завданнями.

Зростання комп'ютерних технологій і поява тривимірної графіки вивели пригодницькі ігри на новий рівень, додавши їм атмосферності (тепер, потрапляючи на віртуальне занедбаний цвинтар або в повний привидів будинок, можна почати тремтіти від страху навіть до початку ігрових дій) і динамічності, ніж майже повністю знищили логічну складову. В останньому поколінні флеш іграшок жанру Adventure події розгортаються і змінюють один одного з такою швидкістю, що часу на розгадування складно складених загадок просто не залишається.

.