Ігри Поні — грати онлайн безкоштовно!

Опис категорії

Мультсеріал «Дружба — це диво» дивляться у всьому світі, і з кожним роком його популярність тільки зростає. Незважаючи на те, що цільовою аудиторією творці спочатку вважали дівчаток молодшого шкільного віку, на сьогоднішній день сагу про пригоди Твайлайт Спаркл і її подружок регулярно дивляться люди усіх віків і національностей. Чарівність чарівних конячок так велике, що за ними із задоволенням спостерігають і школярі, і студенти, і суворі бородаті інженери!

Відмінна новина для всіх шанувальників культового мультфільму: тепер можна не тільки дивитися з боку на події в Эквестрии, але і брати в них участь! На нашому сайті доступні різноманітні ігри Поні російською мовою, грати в режимі онлайн можна абсолютно безкоштовно. У нас знайдуться як класні ігри поні для дівчаток, так і цікаві забави для будь-якої статі і віку! Нудьгувати тобі не доведеться, адже в нашій великій колекції кожен знайде розвагу до душі.

Привіт, старий друже!

Проводити час у знайомій компанії куди приємніше, ніж звикати до кого-то нового. На цій сторінці ви знайдете незнайомих осіб: всі герої ігри поні — це давно улюблені персонажі відомого мультика, випущеного компанією Hasbro. У кожної з них свій характер, а значить, і свої розваги!

Якщо тобі до вподоби весела і рухлива Рейндоу Деш, то тобі точно варто політати з нею в небі і поразгонять хмари, щоб у Понивиле була чудова погода. Трудівниця Эпплджек запросить тебе в свій сад, де ви разом будете збирати яблука і доглядати на деревами; а потім з Пінкі Пай спечете із зібраних фруктів смачний пиріг.

Грай і розвивайся

Головний ознака добре зробленого комп'ютерного розваги полягає в тому, що воно не тільки дозволяє гравцеві вбити годинку-іншу, але і в цікавій ігровій формі навчає його чомусь новому. Ми відібрали тільки найкращі ігри про поні, які змогли знайти в мережі: нові, з гарною графікою, інтуїтивно зрозумілим керуванням і з потужним навчальним компонентом.

Звичайно, це не означає, що юні гравці будуть вивчати разом з Эпплджек дробу або розставляти коми з Рарити. Зате вони зможуть отримати дійсно важливі життєві навички, на придбання яких на власному досвіді вони витратили б куди більше часу і коштів!

Одягалки, малювалки та інші творчі забави відмінно розвивають художній смак і знайомлять дітей з різними стилями і напрямками в одязі. Навчившись грамотно підбирати кольори для онлайн макіяжу віртуальної конячки, в майбутньому юна дівчина зробить менше помилок, створюючи свій власний неповторний стиль.

Медичні ігри, в яких треба лікувати поні, допомагати вагітній конячці або приймати пологи, знайомлять дівчаток з основами першої медичної допомоги і навіть можуть знадобитися для того, щоб визначитися з вибором майбутньої професії.

.