Ігри для дівчаток – безліч крутих розваг!

Опис категорії

Щоб хто не говорив про рівність статей, різниця між ними помітна з самого дитинства. Дівчатка, найчастіше, більш слухняні, тихі, мрійливі, з ними легше домовитися, а іноді навіть змусити щось робити. З хлопцями такі фокуси рідко проходять – більшість вперто відстоює свою точку зору до кінця, не погоджуючись на поступки і не йдучи на компроміси. А ще хлопці, зазвичай, набагато конфліктнішими і різкіше в судженнях.

не Дивно, що і розваги їм подобаються різні. Ігри для дівчаток - ода ніжності, догляду і турботи. Ігри для хлопчиків – вічні войнушки і бійки. Велике значення має і вік геймерів. Наприклад, інтереси геймерів 3 і 13 років будуть відрізнятися один від одного кардинально. У зв'язку з цим ми гарненько пораскинули мізками і склали свою градацію кращих флеш іграшок для дівчаток, яка допоможе милим дітлахів та їх батькам визначитися з вибором. Отже, поїхали...

Від трьох до шести

В цьому віці юні панянки відрізняються підвищеною вразливістю і любов'ю до рожевого кольору. А ось вільно звертатися з клавіатурою спочатку майже не вміють. Так що однієї мишки для управління їм буде цілком достатньо. З її допомогою можна грати у всі ігри для дівчаток із серії про малу Hazel, а також в одягалки чарівних чарівних поні з Эквестрии. В розвагах з Хейзел на екрані регулярно з'являються підказки у вигляді картинок і стрілочок, за якими потрібно вчасно натискати, виконуючи необхідну дію. Таким чином можна купати та годувати головну героїню, водити її на прогулянки і в дитячий сад, допомагати поратися в саду і кататися на гойдалках. Що стосується поні, то з ними справи йдуть ще простіше: досить зачепити мишкою вподобаний бантик або вбрання, просто перетягніть його на конячку для примірки.

Також варто звернути увагу на відповідні згаданого віком ігри для дівчаток у вигляді віртуальних пазлів (як правило, складаються не більше ніж з 8 фрагментів) і нескладних розмальовок. Останні складаються з кількох симпатичних чорно-білих картинок з великими деталями, курсору-пензлики і палітри яскравих фарб. Потрібно перемістити кисть-курсор на потрібний колір, клацнути по ньому мишкою, а потім пересунути на фрагмент малюнка, який хочеться їм пофарбувати. Зручний бонус: останній хід можна скасувати. Так що якщо колір для зображення було обрано невдало, його легко можна «стерти», використовуючи все ту ж мишку.

В цей розділ, ми віднесли ігри для дівчаток, безкоштовно пропонують зустрічі з улюбленими малюками мультяшними героями: Смішариками, чотиривухим Лунтиком, Машею і ведмедем, Фиксиками. Разом із ними дуже весело пізнавати світ, знайомитися з основами природничих наук, вирішувати простенькі приклади і проводити всілякі досліди.

Від шести до дев'яти

В цьому віці у прекрасної статі все ще зберігається інтерес до поні, але, в основному, до тих ігор, де вони перетворюються в гарненьких дівчаток-підлітків, а також до бродилки по казковій Эквестрии, в яких попутно доводиться виконувати різні доручення для принцеси Селестии. Одевалками панянки цього віку теж цікавляться, але тепер їм набагато прикольніше наряджати героїнь приблизно одного з ними віку. Наприклад, четвірку чарівних подруг Братц - Жасмин, Нефрит, Хлою і Сашу, учениць школи монстрів Monster Хай або їх конкуренток з іншого казкового навчального закладу – Евер Афтер Хай.

Також є можливість взяти участь в захоплюючих пригодах героїв відомих мультів. Наприклад, Ельзи і Ганни з «Холодного серця», смішних міньйонів з «Гидке я», доктора Плюшевою з історії з такою ж назвою, близнюками Мейбл і Диппером Пайнс з «Графіті Фолз» і багатьма іншими. Пазли і розмальовки в даній категорії іграшок теж є, але набагато більш складні, ніж для малюків з попередньої групи.

Радимо звернути увагу і на добірку забавних іграшок «в доктора». У них малюкам доведеться приміряти бездоганно білий халат і зайнятися вельми дивним лікуванням: витягом сніговика з мозку принцеси Анни, прийомом пологів у поні Сутінкової Іскорки, пломбування зубів миньонам, пришиванням лап плюшевих іграшок та іншими, не менш важливими медичними завданнями.

всі перераховані ігри для дівчаток безкоштовно можна грати скільки завгодно, нескінченне число разів міняючи зовнішність персонажів, лікуючи пацієнтів або проходячи захоплюючі квести по казковим замкам та підземеллями.

Від дев'яти до тринадцяти

Мабуть, перед тобою найцікавіша категорія дівочих флеш розваг. Оскільки вона призначена для дівчаток середнього шкільного віку, майже підлітків, то і онлайн ігри у ній зібрані досить складні, а, значить, цікаві.

Чого вартий, наприклад, серія захоплюючих пригод в компанії чарівниць Вінкс. У кожній грі героїні популярного італійського мультсериала відважно борються з ворогами, безстрашно вступають бій з могутніми силами зла, направо і наліво застосовують магію, а іноді навіть потайки відвідують паралельне вимір. У перервах між подвигами вони встигають відвідувати школу (і добре вчитися, між іншим), азартно шоппится і навіть бігати на побачення. У всьому цьому вирі життя ти зможеш взяти безпосередню участь, почавши грати в захоплюючі ігри для дівчаток з феями Винкс.

до Речі, одевалки у категорії для старших теж є - куди без них, мова ж про дівчаток. Але тепер твоїми «піддослідними» стануть дорослі дівчата, яких можна не тільки по сто разів переодягати, але і робити різні зачіски, наносити макіяж, проводити спа-процедури та ін. А ще можна буде познущатися над зовнішністю відомих персон: Леді Гаги, Джастіна Тімберлейка, акторів популярного серіалу «Сутінки».

Окремої уваги заслуговує добірка жартівливих тестів і гороскопів. Вони пропонують дівчатам, відповівши на деякий (невелика) кількість питань, дізнатися про приховані особливості їх характеру, хлопців, які їм підходять ідеально, майбутньої професії і інших цікавих речах.

Заодно зверни увагу на іграшки симулятори, безкоштовно доступні для дівчаток на нашому сайті. Наприклад, медичні, пропонують геймерам взяти участь у проведенні операцій на серці, мозку пацієнтів, його кінцівках і в ротовій порожнині. Графічне оформлення таких розваг вражає реалістичністю: на екрані перед тобою виявляється набір всіляких ліків та інструментів, які виглядають точно так само, як справжні. Розібратися, чому і коли користуватися, допоможуть підказки, час від часу изрекаемые сестрою-асистенткою, присутньої в кожній операційній. Без її допомоги впоратися з завданням було б неможливо, зате з нею будь – якому гравцеві цілком по силам.

Симулятори романтичних рандеву – теж прикольні онлайн ігри для дівчаток, пропонують юної геймерше відправитися на побачення (нехай поки і віртуальне) з хлопцем її мрії. Крім того, що в них ти мозок собі зламаєш в пошуках підходящого вбрання, на самій зустрічі належить вдатися пристрасних поцілунків. Але робити це потрібно так, щоб ніхто нічого не помітив, а шкала захвату на екрані заповнилася вщерть. До речі, такі іграшки зазвичай мають обмеження за часом, так що доведеться діяти швидко, рішуче, але... обережно.

Ми перерахували тільки найпопулярніші і найбільш численні категорії онлайн розваг для дівчаток, які ти можеш знайти на просторах інтернету і, звичайно, на нашому сайті. Насправді, їх набагато-набагато більше. Так що швидше дороблюй уроки і сідай грати – чарівний світ онлайн тебе вже зачекався.

.