Ігри Том і Джеррі — грай онлайн безкоштовно!

Опис категорії

Різноманітні розваги на основі популярного мультика про нескінченне протистояння зухвалої мишки і ледачого кота — це далеко не новітній винахід. Настільні ігри, логічні задачки і кросворди з такими всесвітньо відомими і улюбленими героями були широко поширені ще в минулому сторіччі, а гра «кішки-мишки» існує, здається, вже цілу вічність. А сьогодні кожен може насолодитися забавами з привабливими звірятами онлайн!

Спостерігати за веселими догонялками двох дуже розумних і неймовірно милих звіряток шалено цікаво, але ще крутіше було б прийняти в них участь! На нашому сайті ми зібрали самі класні ігри Том і Джеррі різних жанрів, так що, кожен тут знайде щось на свій смак. Кожна нова гра Том і Джеррі — це історія, яка розгортатиметься на твоїх очах і з твоєю участю. Буде непросто відірватися від неймовірних пригод кота і мишеняти, так що, відклади всі справи на потім і насолоджуйся!

Ну, мишка... Ну постривай!

Захоплює завзятість телепня Томаса, який раз за разом на протязі ось вже декількох десятиліть вигадує нові способи, щоб зловити вже шкідливого миша. Здавалося б, давно пора махнути лапою на це марне заняття, але немає: намагається котишка, створює пастки, чатує біля нори.

Захоплює винахідливість і спритність маленького мишеняти, який так само протягом декількох десятиліть регулярно утікає від розлюченого хижака. Якою б небезпечною не були ці ігри, Джеррі не збирається ставати більш тихим і хоча б намагатися жити так, щоб Те його не помічав. Ні, юний авантюрист із задоволенням провокує зубастого на погоню, з якої завжди виходить переможцем.

Чию сторону прийняти: котейки, який всього лише хоче захистити свій будинок від посягань дрібного злодюжки, або мишеняти, який своїми витівками може розсмішити навіть самого шкідливого зануду? Вирішуй сам, адже на цій сторінці ти можеш відмінно як грати на стороні Джеррі, так і допомогти котейке по імені Тім.

У деяких з них, таких як Сендвіч з сюрпризами, на початку можна вибрати, якого персонажа підтримати; або навіть запустити режим мультиплеера, щоб битися з приятелем. Але в більшості іграшок сторона, яку прийме гравець, визначена заздалегідь. Якщо тобі більше подобається мишка, треба грати в Сирний дім, а якщо Те — то в Джеррі і молоток; вибирай будь-яку, адже всі ігри доступні на нашому сайті безкоштовно!

Сваряться? Тільки тішаться!

Не треба думати, ніби наші герої — закляті вороги. Так, вони частенько шкодять один одному, і потім з обуренням ганяються по всьому будинку з бажанням докласти приятеля чим-небудь важким по голові. Але вся ця ворожнеча — не більш ніж забава двох старовинних друзів! Якщо у тебе є сумніви, значить, тобі пора переглянути мультики; адже в багатьох епізодах хлопці рятували один одного від серйозної небезпеки, якщо раптом чиясь витівка заходила надто далеко.

На нашому сайті є відмінні ігри Том і Джеррі, в яких звірятка працюють спільно: є забавні Малювалки для дівчаток і захоплюючі Пригоди для хлопчиків. Разом хлопці доставлять через річку подарунки на Різдво чи відкриють Нове кафе, а в Гонках їм хоча і належить позмагатися у спритності, але це розвага все ж залишиться суто мирним.

Так що, який би вид дозвілля ти ні волів, з пустотливими анимашками ти точно не засумуєш! Весела парочка знає безліч способів відмінно провести час. Якщо ти не побоишься втілювати свої ідеї в життя, то тебе чекає багато просто ульотних годин в компанії з улюбленими героями! Адже всі іграшки нашої обширної колекції доступні в режимі онлайн — тобі нічого не знадобиться завантажувати на комп'ютер, і улюблена забава буде під рукою в будь-якій точці земної кулі, де є інтернет!

.