Ігри Бійки — грати безкоштовно онлайн!

Опис категорії

Навряд чи можна відшукати хоча б одного хлопчика, який жодного разу в житті не отримував в ніс або не заїжджав в око противнику під час вуличного бою «до першої крові». Є і ті, хто дуже пишається потім залишилися шрамами та синцями — речовими свідоцтвами безстрашності і мужності. Однак, якщо доводити до травм зовсім не хочеться, а серце все одно просить якомога швидше розмазати хоч кого-небудь по стінці, на допомогу приходять віртуальні симулятори бойових мистецтв.

Якщо ти шукаєш комп'ютерні симулятор рукопашного бою, або поєдинки на мечах, тобі обов'язково варто звернути увагу на колекцію на нашому сайті! Ми відібрали найбільш круті ігри бійки, в які ти зможеш грати один або в компанії з одним. Реалістичні ігри для хлопчиків бійки — це не тільки чудова віртуальна забава, але і спосіб прокачати свої бойові навички в реальному житті! Тренуйся онлайн, вивчай нові прийоми в компанії кращих поєдинщика з улюблених мультиків і коміксів і просто відмінних хлопців!

Хто на новенького?

Починати завжди непросто! Адже це в карти новачкам щастить, а от у бою навички і досвід мають набагато більше значення, ніж проста відчайдушна хоробрість людини, яка ще так щиро не розуміє, у що вплутався. А тому не чекай, що перший же поєдинок виявиться для тебе переможним: швидше за все, знадобиться чимало часу, щоб пройти навіть найлегший рівень!

Отже, як же швидше вирости з сопливого нездари у досвідченого професіонала? Ось кілька порад для хлопчиків по проходженню і швидкої прокачуванні в іграх з бійками!

Раду перший — вибирай спершу жартівливі або дитячі іграшки. Бійка з Хлебоутками або котячий бій — гра, яка не здається дуже вже серйозною. Кумедний вигляд бійців дозволить тобі скинути напругу і впоратися з хвилюванням, і ти зможеш повністю зосередитися на техніці. Та й сама техніка більш примітивна: замість того щоб вивчати безліч різних комбінованих ударів, можна просто відметелили противника чотирма кнопками і отримати свій заряд гарного настрою!

Порада друга — переходячи до складних забав, отучайся дивитися на клавіатуру і намагайся запам'ятовувати всі можливі поєднання. Як правило, докладна інструкція завжди є на стартовому екрані, а потренуватися у застосуванні прийомчиків можна на спеціальному рівні. Чим більш складними будуть правила і більш професійними — бійці, тим більше різних прийомів тобі доведеться використовувати. Якщо, замість того, щоб стежити за ходом гри, ти весь час будеш дивитися на клавіатуру і шукати кнопку з потрібним дією або зброєю, результат бійки буде точно не в твою користь!

Колекція на будь-який смак!

На смак і колір товаришів немає — це всім давно відомо. І серед тих, хто полюбляє комп'ютерні файтинг, виявляється є чимало людей, які абсолютно різні жанри бойових симуляторів. Попит народжує пропозицію, а тому розробники настворювали таку кількість самих різних бойових іграшок, що в них дуже легко заплутатися. Щоб полегшити тобі вибір, ми відібрали найкращі флешки всіх різновидів на нашому сайті!

У нашій підбірці можна знайти дійсно що завгодно. Веселий махач для самих маленьких з Барбоскиными? Легко! Круті забави з Наруто або персонажами аніме? Та хоч дві! Шикарні бої з дівчатками і для дівчаток? Повний асортимент: від пляжної бабиною сварки до чарівних поєдинків Поні або Винкс.

Вибирай те, що тобі подобається, або перепробуй їх всі, адже все це нічого не буде тобі коштувати. Грати в будь-які ігри бійки на цій сторінці можна абсолютно безкоштовно з будь-якої точки земної кулі, і навіть встановлювати що-небудь на комп не доведеться!

.