Ігри Хелло Кітті – стильний світ чарівної кішечки!

Опис категорії

Головна героїня гри Хелло Кітті - персонаж молодіжної японської культури, чия популярність з часом поширилася далеко за межі країни Висхідного сонця. Сьогодні цей мем добре відомий навіть у найвіддаленіших куточках світу, незважаючи на те, що маленькій білій кішечці давно перевалило за 40 років.

Придумана вона була в 1974 році Сінтаро Цудзі - власником японської компанії по виробництву іграшок «Sanrio», а з 1976 стала її зареєстрованою торговою маркою. Під лейблом Хелло Кітті випускаються не тільки онлайн ігри, але маса іграшок, сувенірів, прикрас для дівчаток, тонни канцелярської продукції та одягу. Був навіть знятий повноцінний мультиплікаційний серіал Hello Kitty, а крім того біла кішечка регулярно з'являлася (і з'являється!) в камео-ролях в інших популярних мультах і фільмах.

За підрахунками експертів даний бренд приносить своїм власникам мільярд доларів прибутку щорічно. Ми ж пропонуємо тобі пограти в захоплюючі ігри Хелло Кітті абсолютно безкоштовно. І якщо ти теж без розуму від чарівної кішечки, то зможеш гідно оцінити широту зібраного на нашому сайті ігрового асортименту.

Кітті forever

Звичайно, в першу чергу, ігри Хелло Кітті будуть цікаві для дівчаток, хлопчики не надто шанують подібні рожево-зефірні розваги. Більшість їх присвячені облаштування будиночка Кітті і перетворенню самої героїні. Тебе чекає безліч барвистих одевалок з гігантськими асортиментом нарядів і прикрас. Зовнішність самої кішки при цьому залишається незмінно лаконічною, якщо не сказати примітивною.

Примітно, що десь через п'ять років після першого сплеску інтересу до неї, популярність Кітті почала різко знижуватися. Покупці були незадоволені тим, що кішечка весь час однакова і ніби нежива, її безучастная, не виражає емоцій мордочка стала здаватися їм занадто нудною. Дизайнерам «Sanrio» довелося терміново приймати заходи по швидкому апгрейду своєї підопічної. Тоді-то у неї з'явилося безліч нових нарядів і додаткового ігрового антуражу. Наприклад, Кітті придбала симпатичний віртуальний будиночок, який вона регулярно облаштовує (з допомогою геймерів, зрозуміло), до нього покладається затишний зелений дворик (він теж вимагає догляду). У процесі гри Кіті часто зустрічає гостей, влаштовує невеликі прийоми, організовує після них генеральні прибирання – загалом, веде себе досить активно.

Більш жива і діяльна героїня сподобалася публіці набагато більше, незважаючи на те, що її зовнішність (вираз очей і мордочки) залишили без змін. З часом колекція розваг з Хелло Кітті поповнилася симпатичними і не дуже складними бродилками, в які із задоволенням ріжуться дівчинки від 3 до 10 років. Разом з улюбленою героїнею вони подорожують по специфічним японським пейзажам, збираючи по дорозі такі ж екзотичні солодощі, квіти або фрукти. Ніяких строгих обмежень за часом або кількістю набраних очок геймплей таких іграшок, як правило, не передбачає, так що грати в них – справжнє задоволення. Спробуй сама – не пошкодуєш.

.