Ігри 1234567890 - вибух адреналіну тобі забезпечений!

Опис категорії

Пропонуємо твоїй увазі розділ, який зібрав найбільш яскраві і незвичайні гри 1234567890. До нього увійшли найбільш вдалі, на наш погляд, представники різних жанрів. Є тут бродилки, стрілялки, головоломки, цікаві квести, гонки і войнушки. Все, що захоплює, захоплює, хвилює, стає поштовхом для польоту фантазії і дарує відчуття себе супер героєм. Навіть для дівчаток серед іграшок 1234567890 знайдуться розваги до душі.

Наприклад, «1234567890 Червона шапочка», «Пригоди Луї» або «Вкрадений меч». Єдине, чого вдень з вогнем не знайдеш на цій сторінці – так це надто явних «дівочих» забав: одевалок, мейкерів, аналогів пологового будинку і дитячого садка. Втім, шанувальники подібного «мімімі» можуть не переживати – для них передбачений спеціальний (і теж немаленький!) тематичний розділ. Ігри ж 1234567890 являють собою класні універсальні розваги, які обов'язково припадуть до душі як хлопцям, так і дівчатам. Вони – не лише ідеальний «піднімач» настрої, але і відмінний спосіб знайти собі заняття до душі в стані, коли сам добре не знаєш, чого хочеш.

ТОП -5 кращих іграшок розділу

Безперечно, всі іграшки серії 1234567890 варті твоєї уваги. Як вже зазначалося вище, ми збирали кращі з кращих. Але навіть серед них можна виділити ті, які варто зіграти в першу чергу. Втім, не наполягаємо на тому, щоб сприймати наш ТОП як істину в останній інстанції. У тебе після вивчення розділу можу з'явитися свої власні фаворити. Ми ж радимо почати з «1234567890 Стрілялки» - квесту в ролі починаючого найманого вбивці, який веде нескінченні розмови з (ти не повіриш!) звичайним бананом. Так-так, ось така кілерська дивина.

На другому місці – сюжет гри 1234567890 Солдати, перетворює геймера в бійця елітного спецбатальйону, єдина мета якої - вбивати, швидко і непомітно.

Третє місце – захоплюючі «Пригоди Луї» на круїзному лайнері. Відомий італійський кухар організував шикарний банкет, але щось пішло не так, і невинне морозиво почало активно пожирати гостей вечірки.

Четверте місце займає маленький мандрівний лицар з гри «Вкрадений меч». Злий дух викрав його улюблена зброя, і малюк змушений пуститися на пошуки нахабу. Попереду його чекає безліч заплутаних рівнів, повних таємниць, містичних загадок і магії.

І, нарешті, п'яте місце у гри «1234567890 Портал». Її головний герой – науковець, створює ракету, яка повинна відправитися прямо на Марс. Процес вимагає постійної модернізації і грошей на експерименти, так що тобі доведеться докласти зусиль, щоб забезпечити генію можливість творити.

.