Макіяж ігри – грати безкоштовно онлайн!

Опис категорії

Мало хто буде сперечатися з тим, що в житті сучасної жінки декоративна косметика займає особливе місце. Але гірка правда полягає в тому, що фарбуватися вміють далеко не всі представниці прекрасної статі. Хтось може витратити на наведення краси кілька хвилин і після цього вийти у світ при повному параді, а хтось просидить у дзеркала пару годин, і все одно нічого доброго з цього не вийде... А все тому що мистецтву мейк-апу теж потрібно вчитися!

Думаєш, безкоштовні курси візажу, здатні дійсно навчити основам правильного мейк-апу – це міф? Макіяж ігри, зібрані на нашому сайті - це практичний інтенсив за правилами підбору декоративної косметики, доступний абсолютно безкоштовно! Ігри для дівчаток макіяж не зроблять нікого професіоналом, але познайомлять з основами майстерності. Все, що залишиться робити самостійно – це розвивати і розвивати майстерність, відшукуючи свій власний стиль!

Краса любить чистоту!

Перше правило мейк-апа – ніколи не наносити декоратівку на брудну або недоглянуту шкіру. Мало того, що виглядає це жахливо (адже ніякої шар пудри не приховає немитої шкіри!), так ще й може призвести до серйозних проблем. Сучасна косметика практично не шкодить, але тільки за умови дотримання ідеальної гігієни. Саме тому ігри для дівчаток, макіяж починаються з процедур для обличчя з очищення шкіри за допомогою спеціальних кремів і масок, миття голови і чищення зубів.

до Речі, зверни увагу: іноді вже цих дій достатньо, щоб зовнішній вигляд героїні повністю змінився! Тональний крем не стане в нагоді, якщо за допомогою правильного підбору доглядають коштів вдасться надати шкірі здоровий природний і рівномірний тон. Так і туш з ефектом збільшення обсягу не знадобиться, якщо вії стануть природно густими!

Хочеш бути красивою завжди, а не тільки після трьох годин, проведених з пензликами і спонжами напереваги? Запам'ятовуй правильний порядок дій, який підказує тобі професійний консультант з гри макіяж, а потім застосовуй отримані навички будинку. Навіть якщо мама не дозволяє користуватися помадою і тінями, вона точно не буде проти, якщо ти почнеш грамотно доглядати за своїм обличчям за допомогою скрабів і очищувальних гелів. Результат буде помітний дуже швидко, а природна краса знову входить у моду – будь в тренді!

Повний fashion!

Майстер-класи від відомих візажистів збирають повні зали, а навчальні ролики розходяться по мережі тисячами репостов. Дівчата і жінки по всьому світу стежать за рухами професіоналів і запам'ятовують правильні поєднання кольорів, навіть не здогадуючись, що ефект від простого перегляду цих роликів майже нульовий. Немає ніякого сенсу в майстер-класі по візажу, якщо в ньому немає практичної частини! На відміну від онлайн уроку, гра макіяж – це інтерактивне навчальне посібник для дівчаток та дівчат різного віку, що дозволяє, дотримуючись підказок віртуального консультанта, самостійно виконати всі необхідні дії.

Для тренування можна вибрати природно виглядає 3д модель, мультяшну дівчинку або навіть яку-небудь знаменитість, наприклад, Селену Гомес або Тейлор Свіфт. Коли ти освоїш основні правила, варто спробувати скласти своєрідний іспит: макіяж можна грати і на оцінку! Зовсім як у реальних навчальних центрах, потрібно буде виконати завдання на свій смак, щоб потім отримати зворотній зв'язок від експерта по красі.

Окрім практичної користі, грати в ігри про макіяж – це ще і дуже цікаве заняття для всіх дівчаток, і на відміну від забав з цією косметикою, воно абсолютно безкоштовно. А це означає, що насолоджуватися улюбленою забавою тепер можна без обмежень!

.