Готовий врятувати людство під час гри Людина-Павук?

Опис категорії

«Про доблесть, про подвиги, про славу...» мріють все на світі хлопчаки. Але, на жаль, поки ростеш, головним геройством, якого чекають від тебе оточують, є хороші оцінки і слухняність. А що може бути нудніше?! Наші нові захоплюючі ігри Людина Павук допоможуть пережити дратівливу безпорадність дитинства і подарують можливість стати справжнім героєм. В них можна все: боротися зі злом у будь-яких проявах, брати участь у запаморочливих перегонах по землі і неба, стріляти з усіх існуючих видів зброї, переміщатися по прямовисних поверхнях, рятувати прекрасних незнайомок та навіть цілувати їх на тлі призахідного сонця....

Будь-яка гра Людина-Павук, доступна до завантаження на цьому сайті, перетворить тебе в героя фантастичного екшену, якого після довгих битв і пригод обов'язково чекають лаври переможця. Гарантований ковток визнання кожен день – що може бути приємніше і крутіше?

Як потрапити в супергерої?

Та навіть якщо поки ти не відчуваєш в собі ніяких героїчних нахилів, не засмучуйся. Головний герой гри Людина-Павук – Пітер Паркер, теж не відразу став всесвітньо відомим борцем за справедливість. У школі він вважався рідкісним задротом, над яким постійно сміялися та жартували інші учні. Старанне навчання і блискучі знання забезпечили хлопчині участь у багатьох наукових конференцій, на одній з яких і сталася подія, що кардинально змінило життя похмурого ботана. Пітера вкусив радіоактивний павук, в результаті чого у нього а організмі почалися незворотні процеси, що наділили юнака фантастичними здібностями.

до Речі, онлайн ігри про Людину Павука гарні ще тим, що дозволяють грати безкоштовно, по повній використовуючи фантастичні вміння головного героя без необхідності бути укушеним отруйним членистоногим. І якщо у Паркера вибору, стає мачо чи ні, по суті, і не було, ти в своїх діях абсолютно вільний, що не може не радувати.

Детальніше про суперздатності

Проходження будь-якої гри про пригоди легендарного Людини Павука (крім, мабуть, одевалок) неможливе без використання його незвичайних можливостей. Та й як може бути інакше, якщо саме вони перетворили скромного, невпевненого в собі хлопця у цього супергероя. Укус членистоногого мутанта назавжди змінив життя Пітера Паркера, наділивши його надлюдською силою та витривалістю, здатністю прилипати і переміщатися за будь-яким твердим поверхонь, фантастичної інтуїцією або, так званим, «павуковою чуттям», прискореним загоєнням ран, інтелектом генія і можливістю легко освоювати будь-які види бойових мистецтв.

Погодься, з таким набором якостей, шансу відсидітися все життя в якому-небудь непримітна офісі у нього просто не було. У коміксах Марвел (автора історії про Людину Павука), мультах і фільмах ти, мабуть, бачив, як головний герой використовує в сутичках з лиходіями всякі прикольні штучки на кшталт костюмів з унікальними властивостями, пускачів павутини і спеціальних жучків, так от – в наших іграх вони теж доступні.

Під час боротьби з кровожерними лиходіями ти зможеш використовувати будь-який з перерахованих девайсів в деяких іграшках в якості постійних опцій, в інших – у вигляді бонусів. Більш докладно про те, як грати в ту чи іншу гру про Людину Павука, розповість спливаюча перед запуском інструкція. Радимо гарненько вивчити її, а заодно клавіші управління, щоб потім не відволікатися від розгортаються на екрані захоплюючих подій. Ось побачиш, бути супергероєм тобі обов'язково сподобається.

.