Зомбі на машинах – пекельний коктейль драйву і небезпеки!

Опис категорії

Що може бути більш привабливим і хвилююче швидкості? Тільки швидкість в поєднанні з екстримом! І те, і інше тобі в надлишку забезпечать наші нові гри Зомбі на машинах. В першу чергу вони розраховані, звичайно, на хлопчиків. Але зустрічаються й дівчатка, які віддають перевагу лялькам і рюшикам потужний мотор так трасу позаковыристее. Таким панночкам іграшки з машинками теж припадуть до смаку. Так що, ласкаво просимо!

Але є одне «але»

Варто відразу відзначити, що Зомбі на машинах не можна назвати повноцінними гонками. І якщо ти любиш серйозні спортивні змагання, в даному розділі їх не знайти. Справа в тому, що головні твої суперники тут - мало свіжі напівзотлілі трупи, у яких всі давно померло, в тому числі і мозок. А тому очікувати від них розумних вчинків не доводиться. Більш того, з зомбі на машинах кшталт змагання з озброєною гранатою мавпою. Зрозуміло, що накоїти біди і руйнувань може багато, але коли і за яких – ні за що не передбачиш. Плавне підвищення швидкості, акуратне входження в повороти, гонки за заздалегідь обумовленою трасі, просто правила дорожнього руху – для зомбі все це абсолютно порожній звук. Крім запаху свіжої крові їх ніхто і ніщо не цікавить, навіть власна безпека. Вони цілком здатні з усієї дурі в'їхати в бетонну стіну, зірватися у прірву, навіть не подумавши загальмувати, або кинутися зі скелі в море. Не здумай бездумно за ними слідувати – потрапиш у біду, однозначно!

Краще постарайся весь час бути напоготові, міцно тримай кермо, а заодно і зведений курок гвинтівки. Якщо раптом натовпи збожеволілих монстрів почнуть атакувати твоє авто всім колгоспом – доведеться стріляти.

загалом, головна принадність ігор про зомбі і машини зовсім не в можливості показати клас їзди або майстерність подолання складних трас, а в повній непередбачуваності сюжету. Ніколи не вгадаєш, що вытворят ці трупи в наступну секунду, а значить, і нудьгувати приводу не буде. Бажаємо удачі в дорозі!

.