Ігри Мутанти – ласкаво просимо в паралельний світ!

Опис категорії

Ігри Мутанти, що увійшли в даний розділ, пропонують тобі зануритися в незвичайний світ. У ньому немає нічого традиційного, звичного і нормального. І це непогано, адже поняття норми – нехай дуже потрібне, важливе, але одне з найбільш похмурих, що існують у житті.

Нормальна людина передбачуваний, безпечний, зручний, необхідний суспільству в.....жахливо нудний. В ньому нема за що зачепитися увазі. Ось чому така величезна кількість книг і фільмів присвячено всіляких відхилень, мутацій, патологій. Досить згадати легендарну серію коміксів Марвел про супергероїв або людях Х.

По суті, компанія (і не тільки вона) зробила собі ім'я та капітал на піарі створінь, не тільки далеко ненормальних, але багато в чому просто потворних. Всі вони або хворі, або заражені небезпечним вірусом, або отруєні. Але хто при цьому ось уже майже сімдесят років розбурхує розуми мільйонів людей по всьому світу? Кому присвячені книги, фільми, мульти, іграшки та ігри Мутанти? Саме їм, хворим істотам, навіть близько не відповідає загальноприйнятим нормам.

Можна сказати, що кожна гра Мутанти – це вихід в паралельний світ, який живе за своїми законами, і якщо перетинається з нашим, то зрідка і ненадовго. В ньому тебе чекають захоплюючі подорожі по самим великим мегаполісам світу, круті розборки з бандитськими угрупованнями і захоплюючі битви з міжгалактичними лиходіями. У всьому перерахованому далекі від норми патології мутантів будуть грати головну роль.

Без них перемогти лиходіїв, як правило, просто неможливо. Фільми та ігри про мутантів досить наочно демонструють нам якимось безпорадним часто виявляється перед лицем небезпеки звичайна людина. Як він вразливий, нерішучий, наляканий і слабкий. Добре, що, граючи, ти завжди можеш приміряти на себе кілька діаметрально протилежних ролей: і простого обивателя, і підступного лиходія і, звичайно, супергероя мутанта. Цікаво, яка з них доведеться тобі до душі більше?

до Речі, всі онлайн іграшки на нашому сайті доступні безкоштовно, так що можеш подорожувати по паралельній реальності стільки, скільки забажаєш.

.