Ігри, Вбити боса – тисяча способів організувати собі вихідний!

Опис категорії

Ігри Вбити боса познайомлять тебе з однією з малоприємних сторін дорослого існування. І треба визнати, що бути найманим працівником - не саме веселе заняття на світі. Особливо, коли робота у тебе не кохана, не цікава, зате присутності вимагає щоденного з 9 до 18.00, а то і довше.

Якщо при цьому ще начальник тиран і самодур, можна сказати, що життя не вдалася від слова зовсім. Тільки уяви, щоранку ти змушений продирать очі ні світ, ні зоря, тягтися в ненависний офіс (шахту, полі – потрібне підкреслити), а там тебе цілий день буде мучити причіпками і глузувань.

Що захочеться зробити в такій ситуації? Правильно! Дати стусана нахаби добренько, щоб знав, як людей мучити. Але якщо кинуться на нього з кулаками у реальному житті, є ризик самому носі заробити. А якщо у своїх силах ти не впевнений, та й взагалі, бити людей, навіть бридких, не дуже добре, пропонуємо шикарну альтернативу для зняття напруги – мега захоплюючі ігри, Вбити боса. Для гостроти відчуттів можеш представляти на місці ненависного начальника головного шкільного хулігана або якого-небудь іншого свого кривдника. Ефект теж виявиться некволий.

Приступаємо до ліквідації

Ігри Убийте боса пропонують тобі 101 спосіб позбутися від обридлого керівника. Жоден з них не схвалений кримінальним кодексом, а тому для застосування в реальному житті не годиться. Але помріяти-то нам ніхто заборонити не може! Отже, знахабнілого начальника можна підірвати динамітом (а після спостерігати як залишки його мізків розтікаються по білій стіні з кабінету), викинути з вікна, спустити в сміттєпровід, запустити в космос, як ракету, і навіть найняти професійного кілера для його ліквідації. Майже всі перераховані маніпуляції здійснюються мишкою, так що з управлінням проблем не виникне ніяких. А ось що дійсно складно – так це самому здогадатися в процесі обраної гри як вбити боса: що з підручних засобів використовувати, в якій послідовності і т.д. Повір, нелегка це справа – мочити людей.

Як ти вже зрозумів, кожна гра Вбити боса являє собою своєрідний симбіоз садизму і фантазії. Всіх їх можна сміливо віднести до жанру інді-розваг. Саме цей стиль передбачає більшу свободу творчості, ніж в іграх, початково націлених на обов'язковий комерційний успіх. Тому в ньому так багато оригінальних моментів, досить кровожерливих сцен, неполіткоректних ситуацій і чорного гумору. Так що якщо тобі теж по душі подібний «артхауз» у сфері флеш розваг – ласкаво просимо в новий розділ!

.