Герої гри Умизуми навчать тебе відмінно вирішувати приклади

Опис категорії

Барвисті і захоплюючі ігри Умизуми запрошують тебе відправитися в гості на далеку планету, де в невеликому фантастичному містечку Умі Сіті живе трійця нерозлучних друзів. Дуже може бути, що ти з ними вже знайомий. Кожен, хто подивився навіть пару серій розвиваючого мультсеріалу з аналогічною назвою від Nickelodeon Productions, назавжди запам'ятав чарівних малят Міллі, Гео і Бота – головних діючих осіб гри Команда Умизуми.

Всі вони володіють неабиякими математичними здібностями і зможуть навчити тебе масу корисних речей (наприклад, швидко і правильно рахувати в умі). Мешканці Умі Сіті постійно звертаються до друзів Умизуми за допомогою, ніж ти сам переконаєшся, завантаживши яку із запропонованих ігор. Ну, а крім того, з ними завжди страшенно весело. Шестирічна Міллі, її молодший брат Гео і їх кращий друг Бот або робот Вільям – ще вигадниками і фантазери. Їх помаранчевий умимобиль жодного дня не стоїть без діла. Хочеш взяти участь в нові пригоди героїв? Ігри Команда Умизуми дарують тобі таку можливість, та ще й дозволяють грати безкоштовно російською мовою скільки захочеш - хоч цілий день поспіль, якщо мама не буде проти.

Веселі розвивалки

Всі ігри Умизуми, без винятку, виконують не тільки розважальну, але й розвиваючу функцію. Вони – ідеальне посібник для першого знайомства з математикою та її можливостями, а тому однаково цікаві і для хлопчиків, і для дівчаток. Граючи, ти легко освоїш всі таланти головних героїв. Наприклад, Міллі навчить вимірювати довжину і ширину предметів з допомогою своїх чарівних волосся, Гео – моделювати машинки і прилади з використанням різних геометричних фігур (він носить їх на поясі), а робот Бот швидко вирішувати навіть найскладніші арифметичні задачки.

Крім того, на маківці в нього встановлено спеціальний приймач, вловлює сигнали SOS від мешканців Умі Сіті. Як тільки чують друзі знайомий звук, вони тут же сідають у вірний умимобиль і відправляються на допомогу. І тепер, завдяки нашому новому розділу, ти зможеш діяти разом з ними. Правда, здорово?

.