Математичні ігри – грати онлайн безкоштовно!

Опис категорії

Шкільна програма не всім дається однаково легко. Якщо для кого-то арифметика відразу стає синонімом всього елементарного і очевидного в цьому житті, то хто-то, незважаючи на свою посидючість і старанність, штурмує чисельники і знаменники, як Еверест. Та ну їх, знаменники, - фармацевти всього світу напам'ять знають, в які дати за програмою починаються десяткові дроби! Тому що попит на валер'янку з боку мам змучених школярів підвищується в рази. І адже не від дурості учнів це відбувається – а від того, що викладанням такої непростої науки займаються по-старому – неправильно.

Вчитися легше, веселіше і набагато більш ефективно тепер реально завдяки новим технологіям і розвитку онлайн методів! Цікаві математичні ігри – відмінний спосіб перетворити складний в освоєнні матеріал на веселу забаву. Ігри математика здатні навіть чистого гуманиматия змусити не тільки зрозуміти, але і полюбити рахунок – і все це без будь-яких зусиль! А головне – ніякого примусу: головоломки та віртуальні уроки настільки цікаві, що навіть недбайливі учні будуть займатися з величезним задоволенням.

Веселі уроки

Першою і найбільш очевидною формою онлайн-розваги, присвяченого навчанні, є віртуальний клас, в якому в ролі вчителя виступає улюблений персонаж.

Даша Слідопит і в своїх передачах любить звертати увагу дітей на те, як важливо знати і вміти, а зараз, стоячи біля дошки, вона переконлива як ніколи! Вправи на додавання, віднімання, множення і ділення супроводжуються забавними картинками, що зображують пригоди Даші, а в кінці учень отримає оцінку, відповідну його знань. Обережно: щоб вирішувати приклади, школяру потрібно вже бути знайомим з від'ємними числами!

А от Софія Прекрасна для гри математика спеціально для дівчаток приготувала тест, в якому потрібно в кожній задачці вибрати, чи правильне рішення. Перевірити себе дуже просто: лічильник відповідей, в залежності від результату, збільшується на одиницю негайно після того, як зроблений вибір. За таким само принципом організовано та тест, який склала красуня Барбі. Такі математичні ігри вчать не тільки рахувати без помилок, але і швидко думати, адже час на відповідь обмежена!

А якщо потрібно тренування певної математичної операції - наприклад, підтягнути навик складання або ділення за допомогою варто йти до Білої Кішки. Пухнаста мурлика – суворий викладач. Вона вимагає за обмежений час встигнути правильно вирішити завдання і вибрати необхідний відповідь з чотирьох представлених на вибір.

Цифри і життя

Вирішувати приклади – це хороший спосіб навчитися швидко складати, проте часто здається, що це заняття марно, і в майбутньому не знадобиться. Як же не стане в нагоді, якщо в нашому світі і кроку не можна ступити без математики, і пригодницькі ігри про неї це тільки доводять!

Екіпаж, що бере участь в бою На танках, змушений постійно осмислювати складні задачі, особливо тоді, коли мова йде про те, щоб стріляти самим або розраховувати, як об'їжджати ворожі снаряди. У спрощеному вигляді цей процес являє гра Математика на танках, грати в яку можна на цій сторінці. Неправильне рішення призведе до вибуху та загибелі особового складу, і лише гравець, який вміє рахувати, допоможе врятуватися від неминучого!

В іграх школяреві доведеться перемагати задачки з математики, щоб дістати цукерки, впоратися з бджолами або доставити піцу до правильного столика. Без арифметики стріла на турнірі не досягне мети, а космічні ракети не злетять. Втім, корисно знати, що без вирішення спеціальних завдань (тільки набагато складніших, ніж проходять у другому класі!) ракета і правда не злетить – але це вже зовсім інша історія...

.